Ar ELVI gaisa balonu lidos Skujevska un Bulāns

19.02.2016

000_baloni.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi ELVI florbola līgas janvāra mēneša labākos spēlētājus – šo titulu izpelnījušies divi uzbrucēji - Laura Skujevska no FK "Ķekava"  un Kārlis Bulāns no "Ulbrokas/FS Masters". Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar līgas ģenerālsponsoru - mazumtirgotāju ELVI, tas būs lidojums gaisa balonā.

 

ELVI florbola līgas sievietēm komanda FK "Ķekava" ar Lauru Skujevsku ierindā janvārī aizvadīja četras spēles, visās izcīnot uzvaru. Ķekavietes savā laukumā ar 7:6 pārspēja Kocēnu "Rubeni" (Skujevskai četri goli, tostarp uzvaras vārti, kā arī labākās spēlētājas balva), ar 8:6 uzvarēja FK "NND" (Skujevskai 3 (1+2) punkti), ar 7:3 pieveica "Rīgas Lauvas", bet viesos ar 8:2 sakāva LiepU florbolistes Čempionātā FK "Ķekava" aizvadījusi 16 spēles, izcīnot 43 punktus, un šobrīd turnīra tabulā dala 1.vietu ar "Rubeni", kam par vienu spēli vairāk. Laura Skujevska ar 22 (17+5) punktiem kļuvusi par trešo rezultatīvāko savā komandā.

 

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Ulbroka/FS Masters" ar Kārli Bulānu uzbrukuma smailē pagājušajā mēnesī aizvadīja sešus mačus, visos izcīnot uzvaru. Ulbrokieši viesos ar 7:4 uzvarēja "Mogo-RTU/Rockets", savā laukumā ar 10:5 sakāva "Talsus/Krauzeru" (Bulānam 4 (3+1) punkti), Cēsīs ar 6:5 pārspēja "Lekringu" (Bulānam 4 (2+2) punkti), savā laukumā pēcspēles metienos ar 8:7 pieveica "Lielvārdi" (Bulānam "hat-trick" un realizēts bullītis), viesos ar 14:3 sagrāva "Ķekavas Bulldogs" (Bulānam 2 (1+1) punkti), kā arī savā laukumā ar 11:6 uzvarēja Stalbes "Pārgauju" (Bulānam 4 (3+1) punkti). Regulārajā turnīrā "Ulbroka/FS Masters" izcīnīja 45 punktus, ierindojoties augstajā 2.vietā, bet jau rīt sāks ceturtdaļfināla sēriju pret FK "Rīga" florbolistiem. Kārlis Bulāns ar 38 (31+7) punktiem ir ceturtais labākais savā komandā.

 

ELVI balvas ieguvēji 2015./2016.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

 Paula Brunovska (FK Ķekava)

Kārlis Vitkovskis (Lielvārde)

Oktobris

Liene Adamane (Rubene)

Jānis Salcevičs (Lielvārde)

Novembris

Ieva Jurkāne (FK Ķekava)

Kaspars Šķēls (Ulbroka/FS Masters)

Decembris

Ieva Priede (FK NND)

Mārtiņš Broks (FBK Valmiera/ViA)

Janvāris

Laura Skujevska (FK Ķekava)

Kārlis Bulāns (Ulbroka/FS Masters)

 

ELVI

JUGLASCIEMS