"Ķekava" fantastiski atspēlējas un vēlreiz pieveic "Rubeni"

10.01.2016

kekava_gindra.jpg

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm nūjas krustoja abas turnīra līderes - FK "Ķekava" un Kocēnu "Rubene". Ķekavietes pēdējās periodā spēja likvidēt četru vārtu deficītu un jau otro reizi pieveica čempiones - 7:6. Uzvaras vārti un vēl trīs goli Lauras Skujevskas kontā.

 

Kocēnu "Rubene", kurai šobrīd pieder čempiones tituls, Ķekavas sporta namā ieradās maksimāli labā sastāvā un ar acīmredzamu mērķi revanšēties par čempionāta atklāšanas spēlē piedzīvoto zaudējumu (5:10). Lai arī rezultātu jau 5.minūtē atklāja FK "Ķekava" Gundegas Vancānes personā (1:0), turpinājumā iniciatīva pilnīgi pārgāja kocēniešu pusē. Vēl pirmā perioda laikā pēc Zanes Daršas, Edītes Bankavas un Paulas Egles metieniem "Rubene" izvirzījās vadībā ar 3:1, bet pēc otrās trešdaļas viešņām bija jau četru vārtu pārsvars (6:2). Pēdējā periodā notika neticamais - čempiones vairs neguva nevienus vārtus, bet "Ķekava" sistemātiski deldēja pretinieču pārsvaru, līdz 54.minūtē Laura Skujevska panāca izlīdzinājumu (6:6), bet 59.minūte tieši viņa iemeta arī uzvaras golu - 7:6.

 

Laurai Skujevskai šajā mačā kopumā četri vārtu guvumi, 2 (1+1) punkti viņas komandas biedrenei Gundegai Vancānei. Rezultatīvākās starp kocēnietēm bija Edīte Bankava un Paula Egle, kuras savāca pa trim punktiem. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 28 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā vietā, "Rubene" atpaliek par sešiem punktiem.

JUGLASCIEMS