"Valmieras/ViA" buļļi izmētā arī ulbrokiešus

19.12.2015

valmiera_via_fbk.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem trešo pārliecinošo uzvaru pēc kārtas izcīnīja FBK "Valmiera/ViA", kas šodien pretinieku laukumā ar 11:5 sakāva "Ulbroku/FS Masters". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Mārtiņš Broks.

 

"Ulbroka/FS Masters" šodien savā laukumā uzņēma "Valmiera/ViA" florbolistus, un jau 6.minūtē pēc Kaspara Šķēla metiena atklāja spēles rezultātu – 1:0. Tiesa, jau drīz vien iniciatīvu pārņēma valmierieši, kas pēc pirmā perioda atradās vadībā ar 3:2. Otrās trešdaļas laikā viesi turpināja attīstīt savu panākumu, panākot jau piecu vārtu pārsvaru – 8:3. Pēdējā periodā ulbrokieši neatrada iespēju, lai atspēlētos – Valmieras komanda izcīnīja trešo pārliecinošo uzvaru pēc kārtas, šoreiz – ar 11:5.

 

Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts Mārtiņš Broks, kuram 4 (2+2) punkti, 3 (1+2) punktus savāca Matīss Salmiņš, bet ar diviem goliem izcēlās Ints Vilks. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma Niks Ķuzulis, kurš tikko kā atgriezies no spēku pārbaudes Zviedrijā. Pie rezultativitātes punktiem atgiešanās mačā viņam tikt gan neizdevās. Viņa komandas labā divus vārtus guva Ēriks Akulovs. FBK "Valmiera/ViA" pēc šī panākuma ar 26 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 4.vietu.

JUGLASCIEMS