"Ogres Vilkiem" ceturtā uzvara pēc kārtas

14.12.2015

ogresvilki_saulkalne.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1.līgā jau ceturto uzvaru pēc kārtas  izcīnījusi sezonu ne pārāk veiksmīgi sākusī FK "Ogres Vilki", kas vakar savā laukumā ar 7:6 pārspēja "Saulkalni". Ogrēniešu uzvaras vārtus šoreiz guva pretinieki, kuri pamatlaika pēdējā minūtē ievirzīja bumbiņu paši savos vārtos.

 

Ogrē notikušo spēli veiksmīgāk sāka mājinieki, kuri pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:1, bet pēc otrās trešdaļas viņiem bija triju vārtu pārsvars - 4:1. Pēdējā perioda sākumā, kad "Saulkalne" pirmo reizi raidīja bumbiņu savos vārtos, "Ogres Vilku" pārsvars sasniedza četrus golus - 5:1. Pēc tam viesi uzsāka samērā veiksmīgu pakaļdzīšanos, 59.minūtē spējot panākt izlīdzinājumu - 6:6. Tomēr saulkalniešiem nācās piedzīvot ļoti sāpīgu zaudējumu, jo 36 sekundes pirms finālsvilpes bumbiņa no viņu pašu nūjas atrada vietu "Saulkalnes" vārtos, ļaujot "Ogres Vilkiem" svinēt ceturto uzvaru pēc kārtas - 7:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Elviju Jankovski, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Divus golus iemeta Toms Rislings. Saulkalnes komandā labākā spēlētāja gods tika divu vārtu autoram Aleksandram Mahortovam, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Oskars Vāvers. FK "Ogres Vilki" pēc šīs uzvaras ar 19 punktiem pakāpās uz Centra grupas turnīra tabulas 2.vietu, "Saulkalnei" 15 punkti un 5.vieta.


JUGLASCIEMS