Noraidījumiem bagātā spēlē FK "Rīga" pieveic talseniekus

04.12.2015

riga_2015b.jpg

Trešo panākumu pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem izcīnījuši FK "Rīga" florbolisti, kuri šovakar savā laukumā ar 8:4 uzvarēja "Talsus/Krauzeru". Pa četriem rezultativitātes punktiem rīdzinieku labā guva Toms Bitmanis un Jānis Belasovs, Bitmanis ar 37 punktiem kļuvis par rezultatīvāko līgā. Abas komandas kopumā sapelnīja 58 soda minūtes.

 

Maču Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, kur FK "Rīga" uzņēma "Talsus/Krauzeru", veiksmīgāk sāka viesi, kuri pēc Jāņa Ragovska un Mārtiņa Lapsiņa metieniem izvirzījās vadībā ar 2:0. Tikai pašā perioda izskaņā vienus vārtus mājiniekiem atguva Alvis Dāle – 1:2. Tomēr jau otrajā trešdaļā viss mainījās - "Rīga" iemeta trīs bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 4:2. Pēdējā perioda ievadā viesi samazināja rīdzinieku pārsvaru līdz minimumam (3:4), tomēr lauzt spēles gaitu nespēja – FK "Rīga" izcīnīja jau trešo uzvaru pēc kārtas – 8:4. Jāpiebilst, ka abas komandas nopelnīja ievērojamu soda minūšu skaitu – rīdzinieki 22, bet talsenieki pat 36.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Madars Plepis, kura kontā viens gols, bet rezultatīvākie ar četriem punktiem katram bija Toms Bitmanis un Jānis Belasovs. Bitmanis, kuram šosezon kopumā jau 37 (24+13) punkti, kļuvis par rezultatīvāko visā līgā. Divus vārtus guva Alvis Dāle. Par labāko starp talseniekiem atzina Jāni Ragovski, kuram 3 (2+1) punkti, pārējos 4 (2+2) punktus guva Mārtiņš Lapsiņš. FK "Rīga" pēc šīs uzvaras ar 20 punktiem pakāpās uz 7.vietu turnīra tabulā.


JUGLASCIEMS