"Lielvārde" pret talseniekiem turpina uzvaru sēriju

14.11.2015

lielvarde_salcevics.jpg

Šovakar ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lielvārde" savā laukumā ar 7:3 apspēlēja "Talsus/Krauzeru", izcīnot devīto uzvaru pēc kārtas. Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš tieši šodien atzīmē savu 26.dzimšanas dienu.

 

Lielvārdes komanda pirms mača pret talseniekiem bija izcīnījusi jau astoņas uzvaras pēc kārtas. Tas gan neatturēja lielvārdiešus, lai jau atkal savu vārtu drošību uzticētu līgas šobrīd labākajam vārtsargam Jānim Salcevičam, kurš tieši spēles dienā svinēja savu 26.dzimšanas dienu. Pirmajā periodā Salcevičs darbojās nevainojami, kamēr mājinieki pēc diviem Kārļa Vitkovska un viena Sanda Mihailovska raidījuma izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem (4:1), bet pēdējā periodā laukuma saimniekiem izdevās nedaudz palielināt savu pārsvaru – 7:3.

 

Par labāko spēlētāju laukuma saimnieku rindās tika atzīts jubilārs Jānis Salcevičs, kurš atvairīja 18 no 21 pretinieka metiena. Rezultatīvākie viņa komandā bija jaunieguvums Gints Klēģers un Aivis Kusiņš – pa 3 (2+1) punktam katram. Divi goli Kārļa Vitkovska kontā. "Talsu/Krauzera" rindās par labāko spēlētāju atzina Mārtiņu Maķevicu, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. "Lielvārde" pēc šīs uzvaras ar 28 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas vadībā.

JUGLASCIEMS