"Ulbroka/FS Masters" 29 vārtu spēlē pārspēj "Pārgauju"

13.11.2015

ulbroka_2015x.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem sezonas rezultativitātes rekords šovakar tika uzstādīts Stalbē, kur mačā starp vietējo "Pārgauju" un "Ulbroku/FS Masters" pamatlaiks noslēdzās neizšķirti – 14:14, bet uzvaras vārtus pagarinājuma 3.minūtē iemeta ulbrokietis Kaspars Šķēls – 15:14 ET.

 

Stalbes vidusskolas sporta zālē notikušās spēles starp vietējo "Pārgauju" un "Ulbroku/FS Masters" 11.minūtē vadībā ar 5:1 bija izvirzījušies viesi. Diez vai kāds varēja iedomāties, ka spēles vidū ulbrokieši būs nonākuši zaudētājos ar piecu vārtu deficītu – 5:10. Tomēr jau pēc desmit minūtēm situācija bija radikāli mainījusies – viesi atguva vadību ar 11:10. Pēdējā perioda lielāko daļu vadībā ar vieniem vai diviem vārtiem atradās "Ulbroka/FS Masters", bet pamatlaika priekšpēdējā minūtē Stalbes komandas spēlējošā trenera Mārtiņa Jarohoviča piespēli svarīgā vārtu guvumā izdevās pārvērst Aivim Ādminim – 14:14. Papildlaikā Ulbrokas komandai radās iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, ko nekavējās izmantot Kaspars Šķēls, kurš pēc Artūra Jurševska piespēles guva uzvaras vārtus – 15:14.

 

Labākā spēlētāja balvu ulbrokiešu rindās saņēma Kārlis Bulāns, kurš iemeta četrus golus. Rezultatīvāki par viņu bija Kaspars Šķēls ar 6 (3+3) punktiem un Artūrs Jurševskis ar 5 (3+2) punktiem. Par labāko starp stalbiešiem nosauca komandas spēlējošo treneri Mārtiņu Jarohoviču, kurš ar 5 (4+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. 4 (2+2) punktus savāca Ronalds Arājs. "Ulbrokai/FS Masters" ar Stalbē izcīnītajiem diviem punktiem pietika, lai turnīra tabulā pakāptos uz 3.vietu. Jāpiebilst, ka Ulbrokas spēlētāji šajā mačā nopelnīja desmit divminūšu sodus, kamēr viņu pretinieki tikai piecus.

JUGLASCIEMS