Pastarīšu duelī "Talsi/Krauzers" pieveic "Pārgauju"

18.10.2015

talsi_2015u.jpg

Šovakar viena ELVI florbola līgas vīriešiem spēle notika Stalbē, kur spēkiem mērojās divas turnīra tabulas lejasgala komandas – vietējā "Pārgauja" uzņēma "Talsus/Krauzeru". Talsenieki uzvarēja ar 9:6, pēc šī panākuma Talsu komanda pameta tabulas priekšpēdējo - 11.vietu, lai ar astoņiem punktiem uzreiz sasniegtu sesto pozīciju.

 

"Talsi/Krauzers" spēli Stalbē pret "Pārgauju" sāka vareni, jau pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 5:1. Toties otrajā trešdaļā pamodās mājinieki, kuri ne tikai iemeta trīs golus, bet arī spēja savus vārtus nosargāt neskartus – 4:5. Tiesa, savu panākumu sēriju stalbiešiem neizdevās turpināt pēdējā periodā, jo, kamēr viņi guva divus vārtus, talsenieki atbildēja ar četriem rezultatīviem metieniem, svinot uzvaru ar 9:6. Pamatlaika pēdējā minūtē neiztika bez asumiem, par ko spēles sodu 1 un noraidījumu uz piecām minūtēm nopelnīja gan mājinieks Aivis Ādminis, gan Talsu komandas spēlētājs Krišs Treimanis.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Markuss Plūdums, kurš šajā mačā atvairīja 31 metienu. Rezultatīvākie viņa komandā ar trim punktiem katram bija Krišs Treimanis, Mārtiņš Lapsiņš un Ģirts Škuburs. Par labāko starp stalbiešiem atzina Emīlu Eglīti, kuram, tāpat kā Laurim Ābolam, Jānim Levanovičam un Miķelim Roopam, 2 (1+1) punkti. "Talsi/Krauzers" pēc šī uzvaras pameta turnīra tabulas priekšpēdējo vietu, lai ar astoņiem punktiem ieņemtu sesto pozīciju.

JUGLASCIEMS