"Mogo-RTU/Rockets" uzvar Ulbrokā un pakāpjas uz 3.vietu

18.10.2015

mogo_2015b.jpg

Uz trešo vietu ELVI florbola līgas turnīra tabulā pakāpusies Rīgas komanda "Mogo-RTU/Rockets", kas šodien viesos ar 7:5 pieveica "Ulbrokas/FS Masters" florbolistus. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina divu vārtu autoru Jāni Borodušku.

 

Ulbrokas sporta kompleksā šodien nūjas krustoja divas komandas, katra no kurām uzvaras gadījumā varēja pakāpties uz trešo pozīciju turnīra tabulā - "Ulbroka/FS Masters" un "Mogo-RTU/Rockets" (Rīga). Cīņu veiksmīgāk uzsāka viesi, kas 13.minūtē izvirzījās vadībā ar 3:0. Pirmā perioda izskaņā ulbrokietim Kasparam Šķēlam izdevās realizēt savas komandas skaitlisko vairākumu, panākot 1:3. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – izcēlās Rīgas komandas rezultatīvākais spēlētājs Gvido Lauga (4:1), kurš drīz pēc tam gan nespēja realizēt soda metienu. Pēdējā perioda sākumā "Mogo-RTU/Rockets" ieguva pat četru vārtu pārsvaru (5:1), bet mājinieki ātri vien atbildēja ar diviem goliem – 3:5. Tuvāk rīdzinieki Ulbrokas komandu gan nelaida, arī galarezultātā "Mogo-RTU/Rockets" uzvarēja ar divu vārtu pārsvaru – 7:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā atzina divu vārtu autoru Jāni Borodušku, divi goli arī viņa komandas biedra Gvido Laugas kontā. Kā labāko starp ulbrokiešiem nosauca Artūru Jurševski, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija arī rezultatīvākais, Tomam Niedrem viņa komandā 2 (1+1) punkti. "Mogo-RTU/Rockets" pēc šīs uzvaras ar 12 punktiem ieņem 3.vietu turnīra tabulā.

JUGLASCIEMS