EuroFloorball finālā "Rubene" piekāpjas krievietēm

10.10.2015

img_1223.jpg

Ar Krievijas čempionvienības "Nauka" triumfu Cēsīs noslēdzies EuroFloorball kausa izcīņas sieviešu turnīrs. Finālspēlē krievietes ar 7:3 uzvarēja Kocēnu "Rubeni", kam jāsamierinās ar kausu par otro vietu un sudraba medaļām.

 

Finālspēles rezultātu 10.minūtē atklāja komanda "Nauka" (1:0), bet pēc nepilnām divām minūtēm "Rubenes" uzbrukuma līdere Edīte Bankava perfekti realizēja soda metienu – 1:1. 18.minūtē gan krievietes vēlreiz izvirzījās vadībā – 2:1. Otrā trešdaļa sākās ar Evitas Rudzītes vārtu guvumu – atkal neizšķirts, 2:2. Līdz 27.minūtei pretinieces pamanījās izvirzīties vadībā ar 4:2. 38.minūtē Bankava vienus vārtus vēl atguva (3:4), bet pēdējā trešdaļā trīs bezabildes golus iemeta "Nauka", svinot uzvaru ar 7:3, kā arī iegūstot kausu par pirmo vietu, zelta medaļas un čeku par 5000 Šveices frankiem. Par labāko šajā spēlē Kocēnu komandas rindās tika atzīta aizsardze Linda Līce.

 

Linda Līce kopā ar "Rubenes" uzbrucēju Zani Daršu tika iekļautas turnīra simboliskajā izlasē. Kopā ar viņā trīs krievietes (vārtsardze Uļjana Veselova, aizsardze Viktorija Truseviča, uzbrucēja Svetlana Viktorova), kā arī viena poliete (uzbrucēja Kataržina Fula).

JUGLASCIEMS