"Lekrings" pusfinālā nolauž "Rubeni", par kausu - pret norvēģiem

09.10.2015

lekrings_divi.jpg

Šodien Cēsīs notiekošajā EuroFloorball Cup turnīrā tika noskaidroti finālistes. Par vienu no tām kļuva Cēsu komanda, kas šovakar tikai papildlaika pēdējā minūtē ar 5:4 pārspēja Kocēnu "Rubeni", finālā cēsniekus gaida Norvēģijas klubs "Greaker IBK".

 

Pusfināla spēle starp "Lekringu" un "Rubeni" sākās bez izlūkošanas un rezultatīvi – jau 2.minūtē rezultātu atklāja cēsnieks Gints Bērtulis (1:0), bet 4.minūtē ar precīzu metienu atbildēja kocēnietis Atis Stepāns – 1:1. Pirmā perioda pēdējā minūtē Kocēnu komandu vadībā ar 2:1 izvirzīja Leo Lapiņš. 24.minūtē savus vārtus guva "Rubenes" uzbrucējs Ingars Matisons, panākot Kocēnu komandai divu vārtu handikapu – 3:1. Spēles vidū ar rezultatīvu metienu vēlreiz izcēlās Bērtulis, samazinot kocēniešu handikapu līdz minimumam – 2:3. 45.minūtē Cēsu komandas kapteinis Andris Malkavs atjaunoja neizšķirtu rezultātu (3:3), bet pēc pāris minūtēm kocēnietis Gatis Akūlovs vēlreiz izvirzīja vadībā savu komandu 4:3. 50.minūtē "Lekringa" spēlētājs Emīls Dzalbs kārtējo reizi izlīdzināja rezultātu (4:4), pamatlaiks ar tādu rezultātu arī noslēdzās. Desmit minūtes garā papildlaika pašā izskaņā Andra Rajecka piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Artis Savins – 5:4.

 

Lai arī Savinam tie bija vienīgie gūtie vārti, tieši viņš tika atzīts par labāko savā komandā. Gintam Bērtulim divi vārti, bet Andrim Rajeckim – divas rezultatīvas piespēles. Par labāko starp kocēniešiem atzina Ingaru Matisonu, kuram, tāpat kā Atim Stepānam, 2 (1+1) punkti.

JUGLASCIEMS