Aizvadītas pirmās spēles Liepājas florbola čempionātā

23.04.2015

liepajas_chempionats.jpg

Aizgājušās nedēļas nogalē Liepājas pilsētas 15.vidusskolā tika notika Liepājas florbola čempionātā pirmās spēles, kas to dalībniekiem un skatītājiem sagādāja ne mazums patīkamu emociju.

 

Kā lielākais jaunums šajā Liepājas čempionātā ir tas, ka šajā čempionātā komandu sastāvos nedrīkst būt ELVI florbola līgas licencētie spēlētāji. Interesanti, ka daļai no tiem tas neliedza sevi pieteikt kā pārstāvjus, trenerus, mediķus u.c. ampluā speciālistus, tādējādi dodot iespēju būt kopā ar komandu un palīdzēt viņai no soliņa.

 

Čempionātā notikušas jau 17 spēles, visās no tām uzvarētāji tika noskaidroti pamatlaikā, tādējādi skatītājiem saldo ēdienu (pēcspēles metienus) atstājot, cerams, uz nākamo nedēļas nogali. Ar spēļu rezultātiem un kalendāru kopumā varat iepazīties: ŠEIT.

 

Turnīra tabulas galvgalī atrodas Liepājas florbola čempionātā allaž veiksmīgi startējušo "Silabriežu" komanda, kas gan aizvadījusi par trim spēlēm vairāk kā sāncenses. Kā jau katru gadu, plaša pārstāvniecība čempionātā ir aktīvajiem un bijušajiem hokejistiem, kuri allaž ar prieku hokeju nūjas nomaina pret nedaudz vieglākajām florbola nūjām. Vislielākā hokejistu pārstāvniecība ir pagājušā gada čempionei "RA.lv" un komandai "Brivdienupirts.lv", kuras sastāvā ir arī tikko Latvijas hokeja izlasē spēlējušais Mārtiņš Gipters. Sīkāka informācija par komandā, to sekmēm un atrašanās vietu tabulā: ŠEIT.

 

Nākamās spēles norisināsies 26.aprīlī no pulksten 10:00 līdz 16:00 Liepājas 15.vidusskolā. Par skaistu florbolu un lielisku atpūtu!

SF
JUGLASCIEMS