"Cēsu alus/Lekrings" revanšējas "Ķekavai", sērijā – 1:1

02.03.2014

laivins_efc.a.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā tikai viens ceturtdaļfināla pāris uzvaras līdz šim dalījis uz pusēm - "Cēsu alus/Lekrings" šovakar savā laukumā ar 8:6 revanšējās "Ķekavai" par aizvakar piedzīvoto zaudējumu, bet sērijā panāca neizšķirtu – 1:1. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Ingus Laiviņš.

 

Aizvakar, kad "Cēsu alus/Lekrings" savā laukumā pirmo reizi spēkojās ar "Ķekavu", uzvaru ar 7:4 svinēja viesi. Otru zaudējumu Cēsīs pašreizējie čempioni nevarēja atļauties, lai gan arī šovakar pat pēc divām trešdaļām vēl bija grūti paredzēt, kura komanda uzvarēs. Spēles rezultātu atklāja cēsnieki (1:0), taču pēc pirmā perioda uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts – 2:2. Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 4:3 izvirzījās "Cēsu alus/Lekrings", bet jau pašā pēdējā perioda sākumā "Ķekava" kārtējo reizi panāca neizšķirtu – 4:4. Drīz pēc tam laukuma saimnieki beidzot ieguva divu vārtu handikapu (6:4), ko veiksmīgi nosargāja līdz finālsvilpei – 8:6.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Ingus Laiviņš, kura kontā divi rezultatīvi metieni. Pa trim punktiem viņa komandas biedriem Jānim Rajeckim un Andrim Malkavam. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Tomu Briedi, bet rezultatīvākais ar diviem goliem bija Aivis Hammers. Pēc divām spēlēm šajā ceturtdaļfināla spēlē rezulatāts ir neizšķirts – 1:1, abu komandu trešais duelis notiks 8.martā Ulbrokā, mača sākums pulksten 21:00.

 

Videointervija: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS