Virslīgā otro sezonu spēlē ar "CR8ER" bumbiņām

22.10.2013

floorby-highresolution.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) katrai Latvijas 21. čempionāta vīriešu un sieviešu Virslīgas komandai spēļu vajadzībām izsniegusi 100 turnīra oficiālo bumbiņu "CR8ER", bet komandas, kuras izcīnīs tiesības piedalīties izslēgšanas spēlēs, pirms tām saņems vēl pa 50 tādām pašām bumbiņām.

 

LFS prezidents Ilvis Pētersons uzskata, ka sadarbība ar florbola inventāra ražotāja UNIHOC oficiālo pārstāvi Latvijā SIA "Florbolam.lv" ir veiksmīga gan vienai, gan otrai pusei: "Latvijas Florbola čempionāta vīriešu un sieviešu Virslīgā jau otro sezonu izmantojam florbola inventāra ražotāja UNIHOC bumbiņas "CR8ER". Tā kā "CR8ER" ir arī Starptautiskās Florbola federācijas oficiālās bumbiņas, šīs sadarbības rezultātā vislielākie ieguvēji ir visu mūsu izlašu kandidāti un kandidātes."

 

"Florbola laukumā bieži vien ļoti liela nozīme ir pat vissīkākajām detaļām, un bumbiņa florbola spēlē ir  svarīgs inventāra elements. Ja bumbiņa ir ierastajā krāsā un ar ierasto "zīmējumu", spēlētājiem ir vieglāk koncentrēties spēlei un piemēroties katrai tās situācijai. Ja spēlētājiem Latvijas čempionāta ietvaros tiek nodrošināta iespēja izmantot "CR8ER" bumbiņas, tad visatbildīgākajās sacensībās viņiem jau ir izveidojies pieradums spēlēt tieši ar šīm bumbiņām un gūt iespējami labākus rezultātus. Izsakām patiesu prieku un pateicību florbola inventāra izplatītājam SIA "Florbolam.lv" par tās pienesumu florbola attīstībai Latvijā," uzsvēra I.Pētersons.

 

"CR8ER" bumbiņas var apskatīt un iegādāties: www.florbolam.lv

SF
JUGLASCIEMS