Turnīrā "Unihoc Riga Cup" bez zaudējumiem "RTU/Inspecta" un "Madona"

02.08.2013

img_6626.jpg

Šodien NBS sporta bāzē, Rīgā, sākās turpinājās starptautiskais florbola turnīrs "Unihoc Riga Cup". Elites grupā bez zaudējumiem turpina cīnīties "RTU/Inspecta" un "Madona", bet abās jauniešu vecuma grupās noskaidrotas finālistes.

 

Turnīra otrajā dienā vēl divas uzvaras izcīnījās Rīgas "RTU/Inspecta", kas ar 5:2 pārspēja "Rīgas Raķetes", kā arī ar 14:1 sagrāva "Rīgas Bigfoots". Pie trim panākumiem trijās spēlēs tikusi komanda "Madona", kas šodien ar 8:3 uzvarēja Šveices "Knulla floorball", bet ar 7:1 - "Rīgas Raķetes". Rīt paredzētas vēl trīs grupas spēles (divas no tām - "Madonai"), bet pulksten 14:00 sāksies izslēgšanas cīņas.

 

U-14 vecuma grupas finālā savā starpā tiksies "Lielvārde" un "Ķekavas Bulldogs". Tas kļuva zināms pēc tam, kad ķekavieši pusfinālā ar 7:4 pieveica "Rīgas Raķetes". Finālspēle notiks rīt pulksten 12:00.

 

U-16 vecuma grupas finālā spēkosies "Talsi" un "Ķekavas Bulldogs". Talsenieki ar 5:1 pieveica somu komandu "USB Terminator-98" un ar 8:1 sakāva "Rīgas Raķetes", nodrošinot sev pirmo vietu grupā un finālu. Par otru finālisti kļuva komanda "Ķekavas Bulldogi", kas pusfinālā ar 3:2 prata pārspēt somus. Finālspēle paredzēta rīt pulksten 13:00.

 

Izmantotie resursi:

florbolazinas.lv


SF
JUGLASCIEMS