"Apelsīns (Talsi)" - 2.līgas čempione

23.04.2012

apelsini.jpg

Par Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 2.līgas čempioniem kļuvusi "Apelsīns (Talsi)" florbolisti, kuri finālā divas reizes pārspēja "Kuldīgu". Bronzas medaļas izcīnīja "Līgatne", kas mazajā finālā tikai pēcspēles metienos pieveica FK "Rīga".

 

18.aprīlī Kuldīgā "Apelsīns (Talsi)" uzsāka finālsēriju ar pārliecinošu uzvaru pār kuldīdzniekiem – 10:3. Uzvarētāju labā piecus vārtus guva Bruno Teibe, bet ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Sandijs Eglītis. Divus vārtus "Kuldīgas" labā iemeta Einārs Ločmelis. Atbildes, spēlē, kas 20.aprīlī norisinājās Talsos, talsenieki bija pārāki ar 5:1. Šajā mačā "Apelsīns (Talsi)" rindās ar "hat-trick" izcēlās Uvis Norde, bet goda vārtus Kuldīgas komandas labā iemeta Niklāvs Ērcītis.

20.aprīlī Līgatnē notika viena spēle starp vietējo "Līgatni" un FK "Rīga", kurā izšķīrās bronzas medaļu liktenis. Vispirms ar 2:0 vadībā izvirzījās mājinieki, bet pēdējā periodā vadības grožus jau bija pārņēmuši rīdziniekiem – 4:2. Pēdējo 12 minūšu laikā līgatnieši guva trīs vārtus pēc kārtas (5:4), bet 58.minūtē "Rīgas" spēlētājs Kārlis Vitkovskis panāca izlīdzinājumu – 5:5. Papildlaikā rezultāts nemainījās, bet pēcspēles metienos veiksmīgāki izrādījās līgatnieši, kuru labā izšķirošo "bullīti" realizēja Rihards Siliņš – 6:5 PM.

JUGLASCIEMS