"Rubene-1" viesos uzvar "Rīgas Lauvas"

16.02.2024

rubene_1_24.jpg

Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas turnīrā devīto uzvaru izcīnījusi līdere "Rubene-1" (Kocēni), kas šovakar pretinieču laukumā ar 8:2 sakāva komandu "Rīgas Lauvas". Rezultatīvākā uzvarētāju sastāvā ar 4 (1+3) punktiem bija Edīte Bankava.

 

Šīs spēles rezultāts tika atklāts jau 45. sekundē, kad precīzi meta kocēniete Lība Daija Mikova – 1:0. Pēc pirmā perioda rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu (1:1), jo ar vārtu guvumu bija atbildējusi rīdziniece Linda Dadajeva. Rīgas komanda arī otrajā trešdaļā guva vienus vārtus, toties kocēnietes veselus sešus, izvirzoties vadībā ar 7:2. Galarezultātā "Rubene-1" svinēja pārliecinošu panākumu ar 8:2.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (1+3) punktiem bija Edīte Bankava, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Sanija Ramona Ābeltiņa, kura šajā mačā izcēlās ar "hat-trick". Divus vārtus guva Lība Daija Mikova, bet spēlējošās treneres Lindas Līces kontā 2 (1+1) punkti. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Patrīciju Kubuliņu, kura ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene-1" ar 26 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas līderes pozīcijā, bet "Rīgas Lauvas" ar 17 punktiem joprojām ieņem 3. vietu.

JUGLASCIEMS