Junioriem pārliecinoša uzvara pēdējā pārbaudes spēlē pirms PČ

24.04.2023

miko_sillanpe.jpg

Latvijas junioru izlase, kas ir čeļā uz pasaules čempionātu Dānijā, šovakar Zviedrijas pilsētā Gēteborgā pārbaudes spēlē pārliecinoši ar 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) pieveica vietējā FBC "Partille" komandu. Ar vārtu guvumiem izcēlās Toms Ķeirāns, Ralfs Polis, Bruno Beķeris un Edgars Ričards Gremze. Mūsu izlases vārtus neskartus nosargāja Sandijs Gabriels Siliņš.

 

Divas dienas pirms pasaules čempionāta, kas 26. aprīlī startēs Dānijas pilsētā Frederikshavnā, Latvijas U19 vīriešu florbola izlase izmantoja iespēju aizvadīt pārbaudes spēli Zviedrijas pilsētā ar vietējā FBC "Partille" komandu. Teju viss pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, tomēr pirms paša pārtraukuma rezultātu atklāja Toms Ķeirāns, kuram asistēja Ralfs Polis (1:0). Otrās trešdaļas pirmajā minūtē Polis Latvijas izlases pārsvaru jau dubultoja – 2:0, rezultatīva piespēle Ričarda Ribas kontā. Pēc otrā perioda latvieši atradās vadībā ar 3:0, jo pie vārtu guvuma tika arī Bruno Beķeris, kuram piespēlēja Roberts Trofimenko. Galarezultātā Latvijas izlase svinēja uzvaru ar 4:0, pēdējo golu 52. minūtē iemeta Edgars Ričards Gremze.

 

Pēc spēles abas komandas sacentās "bullīšu" sērijā. Arī tajā pārāki izrādījās jaunie latvieši, kas uzvarēja ar 4:2. Savus pēcspēles metienus realizēja Kristers Orlovs, Miko Sillanpē, Klāvs Araks un Ričards Riba.

JUGLASCIEMS