"Lekrings" uzvar "RTU/Rockets" un panāk valmieriešus

29.01.2023

lekrings_rajeckis_2023.jpg

Pirmā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm norisinājās "Rimi" Olimpiskajā centrā, Rīgā, kur turnīra pastarīte "RTU/Rockets" uzņēma vicelīderi "Lekrings" (Cēsis). Uzvaru ar 7:2 svinēja cēsnieki, turnīra tabulā panākot līderi "Valmiera". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar četrām uzbrukumu noslēdzošām piespēlēm bija Cēsu komandas kapteinis Toms Rīsmanis.

 

Cēsu "Lekrings" viesojās pie "RTU/Rockets", kuru savā laukumā bija pieveikusi ar tikai vienu vārtu pārsvaru – 4:3. Atbildes spēli cēsnieki sāka ar trim vārtu guvumiem – 3:0. Nepilnu astoņu minūšu laikā ar rezultatīviem metieniem izcēlās Edgars Puriņš, Jānis Rajeckis un Artūrs Jurševskis. 14. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja Kristaps Lapsiņš – 1:4, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Otrās trešdaļas laikā viesi savu pārsvaru dubultoja – 6:2. Pēdējā periodā tika gūti tikai vieni vārti – Cēsu "Lekrings" varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 7:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Andris Rajeckis, kurš šajā mačā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Rezultatīvākais ar četrām piespēlēm bija viņa komandas kapteinis Toms Rīsmanis, bet divi goli Edgara Puriņa kontā. Labākā spēlētāja balvu rīdzinieku sastāvā saņēma Kristiāns Kociņš, kuram arī viena rezultatīva piespēle. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings" ar 44 punktiem panāca turnīra tabulas līderi FBK "Valmiera", kas gan aizvadījis par vienu spēli mazāk. Rīgas "RTU/Rockets" joprojām tikai četri punkti un attiecīgi pēdējā pozīcija.

 

Foto: Edvards Baranovs


SF
JUGLASCIEMS