"Līgatne" jau pirmajā periodā nodrošina uzvaru pār irlavniecēm

16.01.2022

ligatne_21.jpg

Viena ELVI florbola līgas sievietēm spēle šodien notika Irlavas sporta namā, kur komanda "Irlava/Tukums-Slampe" uzņēma "Līgatni". Viešņas jau pirmo 20 minūšu laikā ieguva septiņu vārtu pārsvaru (7:0), bet galarezultātā svinēja pārliecinošu panākumu ar 12:2. Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 5 (2+3) punktiem bija Elīza Elizabete Bērziņa.

 

"Līgatne" šodien viesojās pie turnīra pastarītes "Irlava/Tukums-Slampe", kuru savā laukumā bija sagrāvusi ar 11:0. Atbildes spēles pirmajā periodā līgatnietes trāpīja gandrīz pusi no saviem metieniem, iegūstot ļoti lielu pārsvaru – 7:0. Ar diviem goliem izcēlās Agnese Broliša, bet pa reizei mājinieču vārtsardzi pārspēja Elīna Drēziņa, Liene Adamane, Ieva Dimante, Elīza Elizabete Bērziņa un Madara Adamane. Otrās trešdaļas sākumā divus vārtus pēc kārtas iemeta irlavnieces – 2:7. Ar precīziem raidījumiem izcēlās Linda Jēgere un Valērija Kurilo. Mainīt spēles gaitu Irlavas komandai gan neizdevās – pēc otrās trešdaļas "Līgatne" atradās vadībā ar 11:2, bet visā mačā triumfēja ar 12:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Madara Adamane, kuras kontā 3 (2+1) rezultativitātes punkti. Pa trim punktiem savāca arī Agnese Broliša un Madara Akmentiņa, 2 (1+1) punkti Ievai Dimantei, bet rezultatīvākās bija Liene Adamane, kurai 4 (2+2) punkti, un Elīza Elizabete Bērziņa, kurai 5 (2+3) punkti. Par labāko starp irlavniecēm atzina Kristīni Andrējevu, kura asistēja abos savas komandas vārtu guvumos. Pēc šīs uzvaras "Līgatne" ar 16 punktiem pakāpās uz 5. vietu turnīra tabulā, bet komanda "Irlava/Tukums-Slampe" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS