Bronzas medaļnieces jauno sezonu sāk ar uzvaru pār "NND/RJTC"

02.10.2021

rubene1_020.jpg

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēle - "Rubene-1", kas pirms gada debitēja Virslīgā, uzreiz izcīnot bronzas medaļas, Kocēnu sporta namā uzņēma Rīgas komandu "NND/RJTC". Ar 6:2 uzvarēja kocēnietes, kuru uzbrukuma līdere Madlēna Rozīte sakrāja 4 (3+1) rezultativitātes punktus.

 

 

Jaunās Kocēnu kluba florbolistes jau līdz pirmā perioda vidum izvirzījās vadībā ar 2:0. Pa bumbiņa viešņu vārtos iemeta Elīna Sirmā un Ance Grauda. 13. minūtē pirmo reizi iemesls uzgavilēt bija rīdziniecēm, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Marta Reke – 1:2. Tomēr jau drīz vien laukuma saimnieces atjaunoja sev divu vārtu pārsvaru – piecas minūtes pirms pirmā pārtraukuma Madlēna Rozīte panāca 3:1. Otrās trešdaļas laikā Kocēnu komanda guva trīs bezatbildes vārtus (6:1). Pēdējā periodā tika fiksēts tikai viens gols, ko iemeta "NND/RJTC" florbolistes, bet par uzvaru galarezultātā varēja priecāties "Rubene-1", kas bija pārāka ar 6:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Jolanta Koziņeca, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Rezultatīvākā viņas komandā ar 4 (3+1) punktiem bija Madlēna Rozīte, Elīnai Sirmai 3 (1+1) punkti, bet spēlējošā trenere Linda Līce izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Par labāko starp rīdziniecēm atzina pirmo vārtu autori Martu Reki. "Rubene-1" pēc šīs uzvaras ar trim punktiem turnīra tabulā ieņem trešo vietu, bet "NND/RJTC", kas piedzīvojusi jau divus zaudējumus, atrodas pēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS