Ulbrokieši neļauj "Ķekavai" atgūt līderes godu

30.09.2021

ulbroka_disereits_19.jpg

Šovakar par ELVI florbola līgas vīriešiem līderi atkal varēja kļūt "Ķekava", ja vien tam nebūtu pretojusies "Oxdog Ulbroka LU", kas svinēja uzvaru ar 5:3. Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Matīss Kristians Morozovs.

 

Ulbrokā notikušās spēles rezultātu septītajā minūtē ar precīzu metienu atklāja mājinieks Artūrs Narogs – 1:0. 12. minūtē Kārlis Jānis Petrovskis panāca jau 2:0. 13. minūtē pirmos vārtus ķekaviešu labā guba Endijs Vilde – 1:2. Tomēr pēc pirmā perioda laukuma saimniekiem jau atkal bija divu vārtu pārsvars – 3:1. Divu vārtu handikapu Ulbrokas komanda saglabāja gan pēc otrās trešdaļas (4:2), gan pēc pēdējā perioda, galarezultātā svinot uzvaru ar 5:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Matīsu Kristianu Morozovu, kurš guva trīs vārtus, bet nerealizēja soda metienu. Rezultatīvākais starp ķekaviešiem ar divām piespēlēm bija Renāts Degins, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Reinis Melgailis, kura kontā viens gols. Pēc šīs uzvaras "Oxdog Ulbroka LU" ar pieciem punktiem pakāpās uz 7. vietu turnīra tabulā, bet "Ķekavai" joprojām 11 punktu un otrā pozīcija.

JUGLASCIEMS