FK "Ķekava" viesos sakauj Rīgas komandu "NND/RJTC"

26.09.2021

kekava_m_21.jpg

Ar uzvaru jauno sezonu sākusi FK "Ķekava", kas šodien Rimi Olimpiskajā centrā ar 8:1 sagrāva komandu "NND/RJTC" (Rīga). Uzvarētu sastāvā pa diviem goliem iemeta Paula Metāla un Paula Sloģe.

 

Rīgā notikušās spēles starp komandām "NND/RJTC" un "Ķekava" rezultāts tika atklāts 9. minūtes sākumā, kad ar precīzu metienu izcēlās ķekaviete Paula Metāla – 1:0. Viņas kontā arī otrs gols, kas tika iemests pārdesmit sekundes pirms pirmā pārtraukuma – 2:0. 35. minūtē rezultāts bija jau 4:0, bet nākamajā minūtē iemesls gavilēm bija arī Rīgas komandai, jo viešņas netīšām ieraidīja bumbiņu pašas savos vārtos – 1:4. Kā vēlāk izrādījās, tie šajā mačā bija komandas "NND/RJTC" goda vārti. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 5:1, bet pēdējā periodā "Ķekava" guva vēl trīs bezatbildes vārtus un varēja svinēt panākumu ar 8:1.

 

Uzvarētāju rindās labākās spēlētājas balvu saņēma Ulrika Skakovska, kuras kontā viens gols. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās abas Paulas – Metāla un Sloģe, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Ieva Bušmane un Valērija Druzjaka. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Alisi Lakiju Širvi.

JUGLASCIEMS