FBK SĀC ELVI līgā debitē ar uzvaru pār "Irlavu"

12.09.2021

sac_21.jpg

Jau pēc savas pirmās spēles ELVI florbola līgā vīriešiem par sevi liek skaļi runāt Virslīgas debitante FBK SĀC. Šovakar ādažnieki, savā laukumā uzņemot komandu "Irlava", saviem viesiem praktiski nedeva nekādas cerības, pārliecinoši uzvarot tos ar 8:4. Uzvarētāju labā 3 (2+1) punktus guva Klāvs Andersons.

 

Ādažu sporta centrā notikušās spēles rezultātu pirmā perioda vidū atklāja viesi – 1:0, ar vārtu guvumu izcēlās Kaspars Bērziņš. Tomēr jau līdz pirmajam pārtraukumam situācija krasi mainījās – pa bumbiņai "Irlavas" vārtu tīklā ieraidīja ādažnieki Kristers Januševskis, Klāvs Andersons un Dēvids Osītis, izvirzot FBK SĀC vadībā ar 3:1. Līdz spēles vidum irlavniekiem izdevās atjaunot neizšķirtu (3:3), tomēr pēc otrās trešdaļas mājiniekiem jau atkal bija divu vārtu handikaps – 5:3. Arī pēdējo periodu FBK SĀC aizvadīja labāk par saviem viesiem, Virslīgā debitējot ar pārliecinošu uzvaru (8:4) un trim punktiem turnīra tabulā.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Klāvs Andersons, kurš saņēma arī labākā spēlētāja balvu. Viņa komandas biedrs Dēvids Osītis izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet 2 (1+1) rezultativitātes punktus savāca Alvis Dāle. Par labāko starp irlavniekiem atzina Kasparu Bērziņu, kura kontā 2 (1+1) punkti, tieši tikpat rezultativitātes punktu arī Marekam Stančikam.

SF
JUGLASCIEMS