Ulbrokieši uzvar Cēsu "Lekringu"

17.05.2021

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm "Apelsīns/Oxdog Ulbroka", kas vēl cer uz otro vietu, savā laukumā ar 9:3 pārspēja Cēsu komandu "Lekrings", kas jau pirms termiņa kļuvusi par regulārā turnīra uzvarētāju. Pa četriem rezultativitātes punktiem uzvarētāju labā guva Rolands Kovaļevskis un Matīss Kristians Morozovs.

 

Tikai pirms piecām dienām abas komandas Cēsīs aizvadīja pirmā apļa maču, tajā ar 7:4 uzvarēja "Lekrings". Atbildes spēlē jau no pirmajām minūtēm iniciatīvu uzņēmās ulbrokieši, kas pirmās trešdaļas laikā izvirzījās vadībā ar 3:0. Pa golam viesu vārtos iemeta Matīss Kristians Morozovs, Kārlis Jānis Petrovskis un Rolands Kovaļevskis. Otrais periods sākās ar cēsnieku vārtu guvumu – 1:3, ar precīzu metienu izcēlās Kevins Šmits. Tomēr pēc otrā perioda laukuma saimniekiem bija jau četru vārtu pārsvars 7:3, bet visā spēlē Ulbrokas komanda uzvarēja ar 9:3.

 

Rezultatīvākie starp uzvarētājiem ar četriem punktiem katram bija Rolands Kovaļevskis un Matīss Kristians Morozovs, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kārlis Jānis Petrovskis, Daniels Jānis Anis un Valters Lapiņš, kuram tika labākā spēlētāja balva. Cēsu komandā rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Kevins Šmits, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Kristians Miezītis, kurš ar rezultativitāti neizcēlās. Ulbrokas komandai pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 42 punkti, bet joprojām 3. vieta. Cēsu "Lekrings" ar 51 punktu jau pirms tam bija kļuvusi par regulārā turnīra uzvarētāju.

JUGLASCIEMS