"Ķekavas Bulldogs/NND" uzvar "Līgatni" un atgūst 1. vietu

10.10.2020

bulldogs_vis_20.jpg

Par ELVI florbola līgas sievietēm līderi atkal kļuvusi komanda "Ķekavas Bulldogs/NND", kas šovakar savā laukumā ar 9:5 sagādāja pirmo zaudējumu "Līgatnei". Pa 4 (3+1) punktiem uzvarētāju labā guva Līga Vancāne un Anna Ankudinova.

 

"Ķekavas Bulldogs/NND" šo sezonu sāka ar trim uzvarām, bet iepriekšējā spēlē atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu. Pa to laiku jaunizveidotā komanda "Līgatne" Virslīgā bija debitējusi ar diviem panākumiem tik pat mačos. Abu vienību savstarpējās spēles rezultātu jau 3. minūtes sākumā ar precīzu metienu atklāja līgatniete Inita Dimante – 1:0. Taču jau līdz pirmajam pārtraukumam situācija krasi mainījās, jo ķekaviešu labā divus vārtus guva Annan Ankudinova, bet pa vienam – Kristiāna Grāvīte, Elīna Štrausa un Anna Mūrniece – 5:1. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimniecēm bija triju vārtu pārsvars (7:4), bet visā spēlē "Ķekavas Bulldogs/NND" uzvarēja ar 9:5.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Kristiāna Kuplā, kura izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet rezultatīvākās bija Līga Vancāne un Anna Ankudinova – katrai pa 4 (3+1) punktiem. Līgatnes komandā labākās spēlētājas balvu saņēma Ieva Dimante, kura izcēlās ar "hat-trick", bet viņas komandas biedrenei Madarai Adamanei 2 (1+1) punkti. "Ķekavas Bulldogs/NND" pēc šīs spēles ar 12 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz pirmo vietu, bet līgatnietēm joprojām seši punkti un 4. vieta.

SF
JUGLASCIEMS