Cēsu "Lekrings" pirmo uzvaru svin spēlē pret "NND/RJTC"

06.10.2020

lekrings_s_20.jpg

Pirmo uzvaru ELVI florbola līgā sievietēm guvusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar savā laukumā ar 9:4 sakāva Rīgas "NND/RJTC". Uzvarētāju sastāvā pa trim rezultativitātes punktiem guva Betija Raseiceva, Kate Meldere un Liliāna Jakovicka.

 

Gan Cēsu "Lekrings", gan Rīgas "NND/RJTC" pirms savstarpējās spēles pie punktiem jaunajā sezonā vēl nebija tikušas. Šīvakara mača rezultātu 11. minūtē atklāja cēsniece Liliāna Jakovicka – 1:0. Jau nākamajā minūtē Santa Kuzmane "Lekringa" pārsvaru dubultoja – 2:0. 13. minūtē ar rezultatīvu metienu atbildēja rīdziniece Annija Gobiņa – 1:2. Tomēr jau līdz pirmā perioda beigām Cēsu komanda izvirzījās vadībā ar 4:1. Otrās trešdaļas laikā rezultāts kļuva 8:2, bet visā spēlē "Lekrings" triumfēja ar 9:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Betija Raseiceva, kura izcēlās ar 3 (2+1) rezultativitātes punktiem. Pa trim punktiem sakrāja arī Kate Meldere un Liliāna Jakovicka, divus vārtus guva Katrīna Dārta Kārkliņa, bet 2 (1+1) punkti Rebekas Laures kontā. Labākās spēlētājas balvu Rīgas komandā saņēma divu vārtu autore Annija Gobiņa, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Alise Lakija Širve.

SF
JUGLASCIEMS