"Ķekavas Bulldogs" sezonas starpfinišu sasniedz ar kārtējo zaudējumu

04.03.2020

rubene_gaugere.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm regulārā turnīrā pēdējo spēli aizvadījusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar savā laukumā uzņēma pašreizējo čempioni un Virslīgas līderi "Rubeni". Ķekavas komanda piedzīvoja jau 16.zaudējumu pēc kārtas, atzīstot pretinieču pārākumu ar 4:15. Savukārt kocēnietēm tas bija jau astotais panākums pēc kārtas. Uzvarētāju labā 7 (5+2) punktus guva Laura Gaugere.

 

Abām komandām šajā regulārajā turnīrā tā bija jau ceturtā savstarpējā tikšanās reize, bet pirmā, kas norisinājās ķekaviešu laukumā. Kocēnu sporta namā "Rubene" bija izcīnījusi trīs pārliecinošas uzvaras -  ar 12:5, 11:2 un 16:2. Taisnības labad jāteic, ka novājinātajai Ķekavas komandai arī sava laukuma priekšrocības neko nedeva…

 

Pirmie vārti tika gūti jau 22. (!) sekundē, kad ar precīzu metienu izcēlās kocēniete Jūlija Rozīte – 1:0. Nākamo 15 minūšu laikā divus vārtus guva Laura Gaugere, bet pa vieniem – Jūlija Rozīte, Zane Darša un Simona Grāpēna, panākot jau 6:0. 18.minūtē savus pirmos vārtus šajā mačā iemeta arī "Ķekavas Bulldogs" Andas Lužas persona – 1:6. Piecu vārtu pārsvars Kocēnu komandai bija arī pēc otrās trešdaļas (9:4), bet visā mačā "Rubene" triumfēja ar 11 vārtu pārsvaru – 15:4.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 7 (5+2) punktiem bija Laura Gaugere, daudz neatpalika viņas komandas biedrene Simona Grāpēna, kurai 6 (1+5) punkti. Ar "hat-trick" izcēlās Jūlija Rozīte, bet pa 2 (1+1) punktiem guva Madara Adamane, Zane Darša, Danute Tinkuse un Lāsma Ēvele, kurai tika labākās spēlētāja balva. Par labāko starp ķekavietēm atzina vienu vārtu autori Melāniju Dalbiņu. Kocēnietēm, kuras regulārajā turnīrā jau pirms laba laika nodrošināja sev pirmo vietu un ieguvušas tiesības spēlēt finālā, līdz zelta spēlei vēl atlikuši trīs mači, bet "Ķekavas Bulldogs" jau var gatavoties pusfināla sērijai pret komandu "Ķekava". Pirmā spēle paredzēta 21.martā.

SF
JUGLASCIEMS