My Floorball labākie - Gaugere un Ceriņš

23.04.2018

myfloorball.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi "MY FLOORBALL" pagājušā mēneša labākos spēlētājus ELVI florbola līgā. Par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Laura Gaugere no Kocēnu komandas "Rubene" un Edžus Ceriņš no "Betsafe/Ulbrokas". Balvas mēneša labākajiem spēlētājiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

 

Sieviešu komanda "Rubene" ar Lauru Gaugeri uzbrukuma smailē martā aizvadīja četras spēles, visās svinot uzvaru. Kocēnietes regulārā turnīra pēdējā mačā savā laukumā ar 19:3 sakāva Cēsu "Lekringu" (Gaugerei 3 (2+1) punkti), bet pusfināla sērijā trīs reizes uzvarēja "Ķekavu" - viesos ar 6:5 pagarinājumā (Gaugerei divas rezultatīvas piespēles), bet savā laukumā ar 8:0 (Gaugerei 3 (2+1) punkti) un 9:2 (Gaugerei 5 (2+3) punkti un balva kā labākajai spēlētājai. 14. aprīlī "Arēnā Rīga" notika finālspēle, kurā "Rubene" ar 6:2 uzvarēja komandu "NND Rīga", kļūstot par čempioni piekto reizi pēc kārtas, bet kopumā Kocēnu komandai jau vienpadsmitais tituls. Finālmačā Gaugere guva 4 (3+1) punktus. Sezonas 22 spēlēs Laura Gaugerei 68 (40+28) punkti un līgas rezultatīvās spēlētājas gods. Jau nākamās nedēļas sākumā Laura Latvijas U19 izlases sastāvā dosies uz Šveici, lai piedalītos pasaules čempionātā.

 

Komanda "Betsafe/Ulbroka" ar Edžu Ceriņu sastāvā pagājušajā mēnesī piedalījās astoņās spēlēs, gūstot sešus panākumus. Ulbrokieši ceturtdaļfināla sērijā viesos ar 2:8 atzina "Talsu NSS/Kauzera" pārākumu (Ceriņam 2 (1+1) punkti, bet pēc tam turpat Talsos svinēja uzvaru ar 6:4 (Ceriņa kontā viens gols), bet savā laukumā - ar 8:4 (Ceriņam viena rezultatīva piespēle). Sērijā Ulbrokas komanda bija pārāka ar 4:1. Ar tieši tādu pašu rezultātu "Betsafe/Ulbroka" pusfināla sērijā pieveica Kocēnu "Rubeni". Savā laukumā ulbrokieši uzvarēja ar 7:6 pēcspēles metienos (Ceriņam viens gols) un ar 9:6 (Ceriņam 3 (2+1) punkti). Viesos vispirms tika piedzīvots zaudējums ar 2:7 (Ceriņam vēl viens vārtu guvums), bet pēc tam svinēta uzvara ar 6:5 pēcspēles metienos (Ceriņam 3(2+1) punkti, tostarp izšķirošais gols un labākā spēlētāja balva). Sēriju Ulbrokas komanda noslēdza savā laukumā ar uzvaru - 11:7 (Ceriņam 4 (3+1) punkti un vēl viena labākā spēlētāja balva). Superfinālā, kas notika "Arēnā Rīga", "Betsafe/Ulbroka" pagarinājumā ar 7:6 pieveica "Valmieru", otro gadu pēc kārtas izcīnot čempionu kausu un zelta medaļas. Edžum Ceriņam šajā spēlē divi vārtu guvumi, bet sezonas 32 spēlēs viņš guvis 42 (27+15) rezultativitātes punktus.

 

MY FLOORBALL balvas ieguvēji 2017./2018.g. sezonā

MĒNESIS

ELVI FL sievietēm

ELVI FL vīriešiem

Septembris

Lība Daija Mikova (Rubene)

Pāvels Semjonovs (EMU SK)

Oktobris

Paula Egle (NND Rīga)

Toms Akmeņlauks (Lielvārde/Fat Pipe)

Novembris

Santa Torstere (NND Rīga)

Kaspars Šķēls (Betsafe/Ulbroka)

Decembris

Anna Ankudinova (Ķekavas Bulldogs)

Jānis Ragovskis (Talsu/NSS Krauzers)

Janvāris

Monika Džigure (Lekrings)

Klāvs Jansons (Ķekava)

Februāris

Anna Mūrniece (Ķekavas Bulldogs)

Edgars Puriņš (SK Pārgauja)

Marts

Laura Gaugere (Rubene)

Edžus Ceriņš (Betsafe/Ulbroka)

 

MY FLOORBALL

SF
JUGLASCIEMS