"Valmiera" uzvar "Talsus/Irlavu" un panāk "Lekringu"

29.01.2017

valmiera_16.jpg

Viena ELVI florbola līgas spēle šodien notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur FBK "Valmiera" uzņēma komandu "Talsi/Irlava", ko uzvarēja ar 11:5, turnīra tabulā panākot trešās vietas īpašnieci "Lekringu" (Cēsis). Rezultatīvākais valmieriešu rindās ar 4 (3+1) punktiem bija Ints Vilks.

 

FBK "Valmiera", kas tikai vakar vakarā izbraukuma spēlē pārliecinoši uzvarēja čempioni "Lielvārdi/FatPipe", šodien savā laukumā uzņēma vienu no turnīra tabulas lejasgala komandām - "Talsus/Irlava". 3.minūtē rezultātu atklāja valmierietis Ints Vilks (1:0), bet drīz vien ar diviem vārtu guvumiem atbildēja viesi Mareks Stančiks un Jānis Ragovskis, pārņemot vadību - 2:1. "Valmiera" ļoti ātri atguvās un jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:2. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimniekiem bija jau četru vārtu pārsvars (8:4), bet visā mačā valmierieši svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:5.

 

Par labāko spēlētāju starp valmieriešiem atzina Artūru Bračku, kurš izcēlās ar 2 (1+1) punktiem. Tieši tikpat daudz punktu arī Ivo Balodim un Matīsam Salmiņam, divus golus iemeta Mārtiņš Broks, trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Ričards Eglītis, bet visvairāk punktu Intam Vilkam - 4 (3+1). Labākā spēlētāja balvu komandā "Talsi/Irlava" saņēma Renārs Austrums, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu metienu. Viņa komandas biedrs Mareks Stančiks guva divus golus, bet Pēterim Freimanim 3 (1+2) punkti. "Valmierai" pēc šīs uzvaras ir jau 37 punkti. Turnīra tabulā valmierieši pakāpās uz 3.vietu, panākot Cēsu komandu "Lekrings", kam tieši tikpat punktu.


JUGLASCIEMS