Noslēgusies FK "Kurši" vasaras nometne

07.08.2015

krums_martins.jpg

No 19.jūlija līdz 1.augustam Liepājas piepilsētā Grobiņā norisinājās ikgadējā FK "Kurši" vasaras nometne, kas šogad pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu.

 

Atšķirībā no citiem gadiem šī vasaras nometne tika sadalīta divos periodos (katrs periods ilga septiņas dienas). Pirmajā periodā Grobiņas sporta centru, trenažieru zāli un stadionu izmantoja dalībnieki, kuri dzimuši laika periodā no 2003.gada līdz 2006.gadam. Bet noslēdzošajā periodā jeb nākamajās septiņās dienas Grobiņā savu meistarību un raksturu audzēja audzēkņi, kuri dzimuši no 1997.gada līdz 2002.gadam.

 

Uz jautājumiem - Kā pagāja abas nometnes kopumā? Ko pozitīvu ieguva dalībnieki un ko treneri? Vai uzskatāt, ka šī nometne tika aizvadīta veiksmīgi?, nometnes tētis un treneris vienā personā Mārtiņš Krūms atbildēja šādi: "Abas nometnes tika aizvadītas pēc dažādām vadlīnijām, pirmajā nometnē (jaunākajiem dalībniekiem) vairāk uzsvars tika likts uz tehniku un zēnu sagatavošanu ārpus mājas apstākļiem. Otrajā nometnē jeb vecākajai grupai uzsvars tika likts uz taktiku un fizisko sagatavotību. Abas nometnes tika aizvadītas augstā līmenī gan no treneru puses, kuri vienmēr atrada pareizos risinājumus gan treniņos, gan ārpus tiem, gan arī no audzēkņu puses, kuri aizvadīja lielisku nometni - smagi strādāja sporta zālē un stadionā. Noteikti tika uzlabots arī komandas gars, kas abās aizvadītajās nometnēs bija viens no pamatuzdevumiem. Šajā nometnē notika dažādi tehniskie konkursi, kuros gan jaunākajā, gan vecākajā grupā tika laboti vairāki rekordi, kas liecina, ka esam kļuvuši spēcīgāki. Kā nometnes vadītājs Lielu Paldies vēlos pateikt kluba vadībai, kas jau septīto gadu deva man iespēju vadīt organizētās jauniešu nometnes. Paldies Grobiņas pilsētai, sporta centram, naktsmītnei par silto un vienmēr atsaucīgo uzņemšanu! Liels Paldies treneriem par lielisko un smago darbu! Liels Paldies arī audzēkņiem, kuri smagi strādāja un bija gatavi sasniegt savus un treneru nospraustos mērķus! Protams, liels paldies arī audzēkņu vecākiem, kuri uzticēja mums viņu atvases divu nedēļu garumā! Nometne bija labs tramplīns, lai sagatavotos jaunajai sezonai, kuru ar nepacietību gaida kā audzēkņi, tā mēs - treneri! "


SF
JUGLASCIEMS