Vasaras līgā klāt izslēgšanas spēles

27.07.2015

vasarasliga_2707.jpg

Līdz kārtējās aizraujošās Vasaras līgas sezonas beigām atlikušas vairs tikai 2 nedēļas, līdz ar to droši var teikt, ka klāt ”Finiša taisne”. Šonedēļ visās grupās sāksies neatkāpšanās cīņas jeb tikai spēļu uzvarētāji turpinās ceļu pretī čempionu tituliem. Pirmie mači gaidāmi jau šovakar.

 

Jāpiebilst, ka plašās B grupas izslēgšanas spēles startēja jau pirms nedēļas ar 1/16 fināliem, taču tās savā ziņā uzskatāmas arī par pārspēlēm ar cerībām grupu pēdējo vietu komandām vēl aizķerties TOP16. Šoreiz tā nenotika un visos pāros nominālie favorīti arī tika pie kārotajām uzvarām. Jau šonedēļ tiks aizvadītas visas astoņas 1/8 fināla spēles, kā arī nedēļas izskaņā noskaidrotas TOP4 labākās šī gada komandas, kas ar jauniem spēkiem nākošnedēļ dalīs godalgas. Jāpiebilst, ka starp galvenajām favorītēm tiek skaitītas arī pērnā gada labākās komandas, turklāt čempione ”Nujas.lv/Intrex serviss” priekšsacīkstēs kā vienīgā prata izcīnīt visas uzvaras pamata laikos. Ne mazāk iespaidīgi regulāro sezonu aizvadīja ”JagerTeam”, tiesa, viens no panākumiem tika svinēts pēcspēles izgājienos, taču skaidrs, ka šīs komandas kopā ar citām ievērojami raisa intrigu allaž neprognozējamajā B grupā.

 

B grupas 1/8 fināli

 

27.07 Pirmdiena
18:30 Coyote –  Oligarhi
19:30 Sharp Knifes – Vārme
20:30 TeamJager –  Labi būs!

28.07 Otrdiena
18:30 iAM Floorball – Paw-J
19:30 Nujas.lv/Intrex serviss – Miks ar X
20:30 RSU – Koka Kedas/OC Limbaži

 

29.07 Trešdiena
19:30 JagerTeam – TeamRR
20:30Infolapas.lv – Nujas.lv-2

 

Regulārais turnīrs noslēdzies ar A grupai, kurā šogad startēja 6 komandas. Vislabāko rezultātu uzrādīja pērnā gada čempione ”SB Moscow Never Sleeps” un FBK ”Ķekava”, abām finišējot ar attiecīgi 1. un 2.vietā, līdz ar to nodrošinot vietu uzreiz pusfinālā, savukārt pārējām grupas komandām priekšā vēl 1/4 fināli. Nenotiekot pārsteigumiem un uzvarot favorītam, mūs šovasar sagaidīs vēl viens ”Ķekavas derbijs”, kas iepriekšējā reizē pirms pāris nedēļām nepavisam nelika vilties! Taču tajā pašā laikā jāatceras, ka izslēgšanas spēlēs ir pavisam cita cena, līdz ar to arī Fastum jauniešu izredzes uz līdzvērtīgu cīņu būtu pāragri norakstīt. Otrajā 1/4 fināla pārī tiksies FS Masters un MMM.

 

A grupas 1/4 fināli

 

29.07 Trešdiena
18:30 MMM – FS Masters

 

30.07 Ceturtdiena
19:30 Ķekavas Bulldogs – Fastum

 

S jeb sieviešu grupā šonedēļ ir brīvdienas, līdz ar to dāmu izšķirošās cīņas sāksies pēc nedēļas.

 

Izmantotie resursi:

vasarasliga.lv

JUGLASCIEMS