''Ghetto Floorball'' sezona jau pusē - intriģējošākie notikumi var sākties!

21.07.2015

ghetto_2007.jpg

Nedaudz vairāk kā puse no aizraujošās "Ghetto Floorball" sezonas jau ir aizvadīta. Kā redzams turnīru kalendārā, šovasar, neskaitot lielos superfinālus, dalībniekiem bija un vēl būs iespēja sacensties kopumā 33 turnīros, to skaitā "Ghetto Floorball" vēl piecas reizes tiks aizvadīts savā īstajā mājvietā - Grīziņkalnā. Ja vēl neesi paguvis izbaudīt kādu no mūsu turnīriem, klāt pēdējie brīži lai to paveiktu!

 

Grīziņkalna šarms un allaž intriģējošie turnīri

Nav noslēpums, ka tieši Grīziņkalna sporta komplekss ir mājvieta ikvienam "Ghetto Games" sporta veidam. Lai arī septiņu sezonu laikā mūsu pasākumi notiek visā Latvijā, katrs no komandu sporta veidiem ar "Ghetto Games" šarmu dzimis tieši šeit. Ar to arī izskaidrojams, kādēļ visvairāk turnīru risināsies tieši Grīziņā - kopā vasaras garumā tika un tiks sarīkoti 13 aizraujoši un tematiski posmi, kā arī sezonas kulminācija SUPERFINĀLS! Tajā pašā laikā katra turnīra mērķis ir nemainīgs - vienkopus pulcēt florbola spēles cienītājus, lai lieliskā un vasarīgā atmosfērā baudītu savu iemīļoto sporta spēli alternatīvā gaisotnē. Līdz šim aizvadīti jau astoņi turnīri, un līdz vasaras beigām ikvienam ir iespēja nokomplektēt komandu un startēt atlikušajos piecos posmos katru otrdienu, lai tiktu līdzi tiem, kas pret dalību "Ghetto Floorball" turnīrā attiecas kā pret jebkuru citu atbildīgu un neatsveramu lietu. Protams, ik nedēļu lielas intrigas saistās ar kopvērtējumu jeb RANGU, jo tieši 14 labākās komandas no tā garantēs vietu lielajā superfinālā un cīnīsies par galveno balvu - Mārtiņa Karsuma dāvāto ceļojumu uz Maskavu. Šobrīd tam vistuvāk ir komanda ''Pingvīni'', Taču organizatori vēl lieku reizi uzsver, ka aicināts piedalīties "Ghetto Floorball" iknedēļas turnīrā ir ikviens interesents, neatkarīgi no vecuma, individuālās meistarības vai cita aspekta. Ja nepieciešams, varam palīdzēt arī ar inventāru. Līdz ar to tev vairs nav atrunas argumentu - tiekamies katru otrdienu uz Ghetto Floorball turnīriem!

 

"Ghetto Floorball" (katru otrdienu Grīziņkalnā)
U13 un U16
Reģistrācija 14:00-14:45
Sākums 15:00

Vecākā grupa
Reģistrācija: 17:00 - 17:45
Sākums 18:00

Galvenā balva regulārā turnīra uzvarētājiem: LFS dāvātais brauciens uz SSL (Zviedrijas superlīgas) finālu 2016.gada pavasarī!
Galvenā balva superfināla čempionei: Mārtiņa Karsuma dāvatais brauciens uz Maskavu!

 

Aizraujošas cīņas ar motivējošu balvu katru pirmdienu Mārupē

Jau pērn "Ghetto Games" turnīri pakāpeniski pieradināja mārupiešus pie iknedēļas sportiskām aktivitātēm, tai skaitā dodot iespēju izbaudīt arī florbola spēli. Šogad tieši "Ghetto Floorball" ievērojami pārņēmis Mārupi - katru pirmdienu gan U13, gan U16 un arī Vecākās grupas komandām ir iespēja spēkoties atsevišķas ieskaites turnīrā, kur galvenā balva pieaugušo grupas superfināla čempioniem ir vairāk kā iespaidīga. Šogad labākie no labākajiem dosies ceļojumā uz Spāniju un ikviens atzīst, ka tāda apjoma balva Latvijas florbolā vēl nav bijusi. Iespējams, lasot šīs rindas, daudzi tik pirmo reizi uzzinās par šādu balvu un pat pagūs sajust nožēlu par pussezonas garām palaišanu, taču tam nav nekāda pamata - no kopumā plānotajiem 13 posmiem aizvadīti vien 6, līdz ar to ikvienam vēl ir iespēja apmeklēt Mārupes "Ghetto Floorball" turnīrus un kvalificēties superfinālam, iekļūstot ranga TOP8. Šobrīd līderpozīcijās ir arī Grīziņkalna veiksminieki ''Pingvīni'', taču, kā minēts, sezona ir vēl tikai pusē un viss var mainīties. Tāpat Mārupes turnīri pateicoties vietējās domes atbalstam pilda arī sociālu funkciju - Mārupes iedzīvotāji turnīros var piedalīties bez maksas. Tiekamies katru pirmdienu pie Mārupes vidusskolas!

 

"Ghetto Floorball" Mārupē (katru pirmdienu Kantora ielā 97, pie Mārupes vsk.)
U13, U16 un Vecākā grupa
Reģistrācija 17:00 - 17:45
Sākums 18:00

 

Galvenā balva superfināla čempionei: Atpūtas brauciens visai komandai uz Spāniju!

 

Izmantotie resursi:
ghettofamily.com
SF
JUGLASCIEMS