OXDOG vasaras florbola nometne – jau sesto reizi

28.02.2015

oxdog-vasaras-nometne_2015.jpg

Jau sesto vasaru pēc kārtas biedrība LINO.LV rīkos populāro OXDOG vasaras florbola nometni, kurā pulcējas jaunie florbolisti no visas Latvijas. Arī šajā vasarā florbola vasaras nometne norisināsies Kocēnu sporta centrā, kurā ir radīti vislabvēlīgākie apstākļi sportošanai un atpūtai.

 

Varam lepoties ar jaunajiem florbolistiem, kuri piedalījušies vairākās mūsu rīkotajās nometnēs, bet pēc tam rādījuši atzīstamu sniegumu Latvijas čempionātā, kā arī debitējuši Latvijas junioru un pieaugušo izlasēs. Piemēram, Artūrs Jurševskis, Toms Bitmanis, Pauls Erenbots, Olafs Zvīnis, Rolands Kovaļevskis, Klāvs Ozoliņš, Leo Lapiņš, Ričards Dēvits un daudzi citi.

 

2015.gada vasaras nometnes treneru komanda - Ingus Laiviņš (komandas "Cēsu alus/Lekrings" un Latvijas izlases spēlētājs, jauniešu komandas "CPSS/Lekrings" treneris), Juris Fedulovs (komandas "Rīgas Lauvas" un Latvijas sieviešu un U19 meiteņu izlases galvenais treneris), Andris Malkavs (komandas "Cēsu alus/Lekrings" un Latvijas vīriešu izlases spēlētājs, jauniešu komandas "CPSS/Lekrings" treneris), Normunds Krūmiņš (komandas "Cēsu alus/Lekrings" un Latvijas izlases spēlētājs, jauniešu komandas "CPSS/Lekrings" treneris), Gints Bērtulis (komandas "Cēsu alus/Lekrings" spēlētājs, jauniešu komandas "CPSS/Lekrings" treneris) un Juris Zilberts (komandas "Rubene" spēlētājs un jauniešu komandas "Rubene" treneris).

 

"OXDOG Vasaras Nometne 2015" treneru saraksts vēl tiks papildināts. Aicinām nometnei pieteikties 8 – 18 gadus vecus florbolistus ar vai bez priekšzināšanām florbolā.

 

 

Pirmajā nometnes nedēļā no 28. jūnija līdz 4. jūlijam nodarbības notiks jaunākajiem (8 – 12 gadus vecajiem) florbolistiem, bet no 5. līdz 11. jūlijam nodarbības notiks gados vecākajiem dalībniekiem.

 

Pirmie 10 pieteikušies dalībnieki no katras grupas piedalīsies izlozē, kurā būs iespēja laimēt OXDOG jaunās sezonas florbola nūju, kā arī visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties OXDOG inventāru ar 50% atlaidi. Būs arī speciāls piedāvājums no nometnes sadarbības partnera – ASICS – sporta apavu ražotāja.

 

Uz tikšanos vasarā!

JUGLASCIEMS