Sporta Punkts mēneša spēlētāji janvārī – Berga un Ragovskis

20.02.2015

splogo.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) kārtējo reizi paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1.līgas mēneša labākos spēlētājus – janvārī par tādiem atzīti komandas LiepU uzbrucēja Ieva Berga un "Apelsīns/Talsi" uzbrucējs Jānis Ragovskis. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

 

Sieviešu florbola komanda LiepU ar uzbrucēju Ievu Bergu sastāvā janvārī aizvadīja četras spēles, visās svinot uzvaru. Liepājnieces savā laukumā divas reizes sakāva "Līgatni" – 14:1 (Bergai 4 (3+1) punkti) un 9:3 (Bergai trīs goli), kā arī viesos ar 16:7 sagrāva "Krustpili" (Bergai 5 (4+1) punkti un labākās spēlētājas balva) un ar 5:3 uzvarēja "Irlavu/Tukumu" (Bergai viens vārtu guvums). Šosezon 18 spēlēs Ieva Berga guvusi 52 (34+18) punktus un ir rezultatīvākā savā komandā, bet visā līgā sestā labākā. Viņas pārstāvētā komanda LiepU ar 45 punktiem turnīra tabulā ieņem 2.vietu.

 

Arī vīriešu florbola komanda "Apelsīns/Talsi" pagājušajā mēnesī izcīnīja četras uzvaras četros mačos. Uzbrucējs Jānis Ragovskis palīdzēja kaldināt talsenieku trīs panākumus – viesos pār "Saulkalni" ar 8:4 (Ragovskim trīs rezultatīvas piespēles), savā laukumā pār "Madonu" ar 11:4 (Ragovskim 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja gods), kā arī viesos pār "Pēdu nav" ar 10:6 (Ragovskim 2 (1+1) punkti). Jānis Ragovskis ar 17 spēlēs gūtiem 40 (26+14) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā, bet visā turnīrā – ceturtais labākais. Komanda "Apelsīns/Talsi" 19 spēlēs guvusi 44 punktus un Centra grupas turnīra tabulā ieņem 2.vietu.

 

Sporta Punkts balvas ieguvēji 2014./2015.g. sezonā

MĒNESIS

SIEVIEŠU 1. LĪGA

VĪRIEŠU 1. LĪGA

Oktobris

Laura Gaugere (Rubene-1)

Artūrs Ķimene (FK Irlava/Avant)

Novembris

Liene Krauja (Rīgas Lauvas)

Toms Rislings (FK Ogres Vilki)

Decembris

Ieva Dimante (Krustpils)

Kristers Eglītis (LU/FS Masters)

Janvāris

Ieva Berga (LiepU)

Jānis Ragovskis (Apelsīns/Talsi)

 

Sporta Punkts

SF
JUGLASCIEMS