Junioru izlases kandidāti piedalās Lielvārdes pamatskolas sporta stundā

16.01.2015

img_2731.jpg

Šodien, 16.janvārī, Latvijas U-19 florbola izlases kandidāti viesojās Lielvārdes pamatskolā, lai kopīgi aizvadītu sporta stundu un aicinātu bērnus uz nedēļas nogalē paredzētajām vīriešu Virslīgas spēlēm Lielvārdē.

 

Šoreiz Lielvārdes pamatskolas abu septīto klašu audzēkņiem bija iespēja iepazīties un kopā sportot ar trim Latvijas U-19 florbola izlases kandidātiem – lielvārdieti Kristeru Puķīti (Lielvārde) un baušķeniekiem Valdi Vāveru un Rolandu Kovaļevski (abi FK Bauska).

 

Interesantā sporta stunda sākās ar kopīgu iesildīšanos, sportistiem uzsverot šī procesa būtisko nozīmi ikvienā sporta veidā, kam sekoja jautras un tajā pašā laikā sīvas sacīkstes dažāda veida stafetēs, kur iespēju piedalīties kopā ar lielajiem florbolistiem izpelnījās paši cītīgākie septīto klašu sportisti. Interesanti, ka aizraujošas sacīkstes izvērtās ne tikai starp sportotājiem laukumā, bet arī starp atbalstītājiem tribīnēs, kuri aktīvi juta līdzi ne tikai savai favorītkomandai, bet stafešu noslēgumā arī kopīgi atbalstīja pēdējās finišu sasniegušās komandas, kas par pavadīto laiku sniedza visīpašāko gandarījumu.

 

Laiks ikvienam skrēja nemanot un sporta stundas noslēgumā katram bērnam bija iespēja izlases kandidātiem lūgt autogrāfus, fotografēties vai vienkārši aprunāties. Neizpalika arī dāvanas skolniekiem no Latvijas Florbola savienības, pie iepriecinošām lietām tiekot kā šīs dienas sportotājiem, tā arī aktīvajiem līdzjutējiem.

 

Jau ziņots, ka šosezon Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā kā 14. komanda spēlē "Latvija U19" – Latvijas junioru izlases kandidātu vienība. Nākamās spēles juniori aizvadīs jau tuvāko dienu laikā Lielvārdē. Jau šovakar pulksten 20:00 komanda spēkosies ar "Ulbroku/FS Masters", sestdien pulksten 20:00 tiksies ar mājinieci "Lielvārdi", savukārt svētdien jau pulksten 11:00 dosies laukumā un cīnīsies ar Liepājas "Kuršu" komandu.


JUGLASCIEMS