''Mini Floorball Cup 2014'' triumfē komanda ''777''

31.12.2014

l_12779904.jpg

28.decembrī Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā risinājās otrais ''Mini Floorball Cup'' turnīrs formātā 3 pret 3 ar vārtsargiem. Šoreiz Pieaugušo grupā vairāk nekā 30 komandu konkurencē uzvaru izcīnīja komanda ''777''.

 

Starp turnīra dalībniekiem bija kā rūdīti Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlētāji, tā arī zemāko līgu pārstāvji un, protams, neizpalika arī dāmu piedalīšanās. Kopumā turnīrs tika aizvadīts uz trim nestandarta florbola laukumiem izmēros 24x12 metri, kas deva unikālu iespēju savu iemīļoto sporta spēli florbolistiem izbaudīt pavisam atšķirīgā gaisotnē.

 

Kā minēts, turnīrā piedalījās teju maksimālais komandu skaits - 31. Priekšsacīkstēs komandas tika sadalītas apakšgrupās pa četrām katrā, turnīru izslēgšanas spēlēs turpinot katras grupas trim labākajām komandām. Tam sekoja likumsakarīgi aizraujošākā turnīra daļa, kur tikai katras spēles uzvarētājs turpināja cīņu par iekļūšanu lielajā finālā. Šoreiz visveiksmīgāk sniegoto svētdienu aizvadīja komandas "777" un "Big Mac", kas parūpējās par aizraujošu finālspēli.

 

Čempionu noteicošajā spēlē teju visu laiku vadībā bija Ulbrokas florbola audzēkņu komanda "Big Mac" ar tādiem spēlētājiem sastāvā kā Kārlis Bulāns, Edžus Ceriņš un Kaspars Šķēls, savukārt "777" komandu veidoja ne mazāk iespaidīgi florbolisti, kā, piemēram, Latvijas nacionālās izlases aizsargs Ivo Balodis. Tas arī bija iegansts aizraujošajam finālam, kad "777", tuvojoties spēles beigām, pamanījās atspēlēties un 10 sekundes pirms pamatlaika beigām arī izraut uzvaru ar 4:3!

 

Šoreiz par balvām finālistiem parūpējās sporta uztura zīmols Biosteel, dāvājot savu produkciju, savukārt čempioni saņēma lielo turnīra trofeju. Tāpat visiem "Mini Floorball Cup 2014" dalībniekiem bija lieliska iespēja bez maksas apmeklēt Aldaris LBL spēli starp Latvijas Universitāti un BK "Jēkabpils", kas arīdzan nelika vilties - spraigā spēlē uzvaru guva LU studenti - 65:61. Šo iespēju arīdzan nodrošināja viens no turnīra atbilstītājiem - Latvijas Universitāte. Par balvām dalībniekiem rūpējās arī Nujas.lv.

 

Turnīra organizatori saka lielu paldies visiem dalībniekiem par atsausību un piedalīšanos.

 

Šis bija otrais biedrības "Florbola Attīstības Aģentura" rīkotais MFC turnīrs. Pirmajā, kas risinājās tieši pirms gada, uzvaru guva "Talsu NSS/ADAX", kas finālā pēcspēles metienos ar 4:3 pārspēja "Baltezera Zelta Zirgus".

 

MFC 2014

1.vieta "777" - Jānis Bramanis, Gints Timoško, Kristaps Jēkabsons, Ēriks Akulovs, Ivo Balodis.

2.vieta "Big Mac" - Ivars Dišereits, Kaspars Šķēls, Kārlis Bulāns, Alvis Veipāns, Edžus Ceriņš, Kārlis Petrovskis.

 

"Mini Floorball Cup 2014" organizē biedrība "Florbola Attīstības aģentūra". Atbalsta: Biosteel, LU sports, Nujas.lv.

 

Foto: Māris Greidāns

JUGLASCIEMS