Šodien startē Florbola čempionāta vīriešu 1. līga

25.09.2014

002.jpg

Šovakar ar spēlēm Talsos un Līgatnē Latvijas 22. čempionātu florbolā sāks vīriešu 1. līga. Ja salīdzina ar iepriekšējo sezonu, šogad par godalgotām vietām un tiesībām spēlēt Virslīgā cīnīsies par četrām komandām vairāk.

 

Šogad Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 1. līgas turnīrā vairs nepiedalīsies komanda "Jelgavas novads", kas jau pārbauda savus spēkus Virslīgā. Tieši tāpat kā pērn, arī šajā sezonā 1. līgā redzēsim komandas "Rubene-1" (Kocēni), "Lekrings-1" (Cēsis), FK "Ogres Vilki", "Apelsīns/Talsi", "LU/FS Masters", SK "Babīte", "Kuldīga" un FK "Kurši 2" (Liepāja). Līgas jaunpienācējas ir SK "Līgatne", "Pēdu nav" (Burtnieku novads), "Rīgas Lauvas", FK "Rīga-1", FK "Irlava/Avant", "Rīgas Stradiņa universitāte" un "Madona", kas atteicās no tiesībām spēlēt Virslīgā.

 

Komandas ir sadalītas divās grupās (Vidzemes un Centra). Čempionāts noritēs divos posmos – regulārā turnīra laikā tiks noskaidrotas astoņas spēcīgākās komandas, kas cīņu turpinās izslēgšanas spēlēs.

 

1.līgas turnīrs tiks atklāts šovakar pulksten 20.00 Talsos un Līgatnē. Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē spēkiem mērosies "Apelsīns/Talsi" un "Rīgas Stradiņa universitāte", bet Līgatnes sporta centrā nūjas krustos SK "Līgatne" un FK "Rīga-1".

 

Komandas: ŠEIT

 

Spēļu kalendārs: ŠEIT

JUGLASCIEMS