Piecpadsmito reizi norisināsies OXDOG vasaras nometne

12.02.2024

lino_nometne_2024.jpg

Jau piecpadsmito reizi biedrība LINO.LV rīkos populāro vasaras florbola nometni, kurā pulcējas jaunie florbolisti no visas Latvijas. Arī šajā vasarā OXDOG florbola vasaras nometne norisināsies Kocēnu sporta namā, kurā ir radīti vislabvēlīgākie apstākļi sportošanai un atpūtai.

 

2024. gada vasaras nometnes treneru komanda – Juris Zilberts (komandas "Rubene" spēlētājs un Kocēnu sporta skolas treneris), Linda Līce (Latvijas izlases trenere, komandas "Rubene" spēlētāja un Kocēnu sporta skolas trenere), Matīss Celms (Latvijas izlases un komandas "Rubene" spēlētājs, Kocēnu sporta skolas treneris), Pauls Erenbots (komandas "Lekrings" spēlētājs, "CPSS/Lekrings" treneris), Markuss Dumpis (Latvijas izlases un "Westend Indians" (Somija) spēlētājs), Roberts Trepšs (Komandas "Rubene" vārtsargs), Jolanta Tauriņa -Ieveniece (komandas "Rubene" un Kocēnu sporta skolas fizioterapeite), "OXDOG vasaras nometnes 2024" treneru saraksts vēl tiks papildināts.

 

Aicinām pieteikties 7 - 17 gadus vecus florbolistus ar vai bez priekšzināšanām florbolā. Nometnes dalībnieki tiks sadalīti atsevišķās grupās pēc vecumiem un florbola prasmēm. Reģistrācija un plašāka informācija: lino.lv.

 

Pirmie 10 pieteikušies dalībnieki piedalīsies izlozē, kurā būs iespēja laimēt OXDOG jaunās sezonas florbola nūju, kā arī visas nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja iegādāties jaunās sezonas inventāru ar speciālu atlaidi no OXDOG.

 

Dalības maksa nometnē ir 170,00 EUR bez nakšņošanas un 225,00 EUR ar nakšņošanu Kocēnu sporta nama viesnīcā.

 

JUGLASCIEMS