"Rubene" Kocēnos pārspēj Cēsu "Lekringu"

21.01.2024

rubene_2023_gool.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem jau trešo uzvaru pēc kārtas ar tikai vienu vārtu pārsvaru guvusi turnīra līdere "Rubene", kas šovakar Kocēnu sporta namā ar 4:3 pieveica Cēsu komandu "Lekrings". Divus vārtus uzvarētāju labā iemeta Ingars Matisons. Ar šo uzvaru Kocēnu "Rubene" nodrošināja sev regulārā turnīra uzvarētājas godu.

 

Kocēnu "Rubene" pirmā apļa mačā Cēsīs uzvarēja "Lekringu" ar 7:4. Šovakar Kocēnu sporta namā spēles rezultāts tika atklāts 12. minūtē, kad precīzi meta mājinieks Ingars Matisons (1:0). Jau pēc 20 sekundēm cēsnieks Miķelis Koknesis Roops uz rezultātu tablo atjaunoja līdzsvaru – 1:1. Spēles vidū laukuma saimnieki izmantoja savu skaitlisko pārsvaru – 2:1, arī šis gols Matisona kontā. Pēdējā trešdaļā Kocēnu komandas labā vārtus guva Mārtiņš Jēkabsons un Kārlis Bitmanis, bet Cēsu komandas labā pa golam iemeta Emīls Dzalbs un Artūrs Jurševskis. Pamatlaika izskaņā cēsnieki mainīja savu vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr smagi nākušu un ļoti svarīgu uzvaru ar 4:3 nosargāja "Rubene".

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās nopelnīja Kārlis Bitmanis, kurš šajā mačā guva ceturtos vārtus. Rezultatīvākie bija Ingars Matisons un Matīss Celms. Pirmais no viņiem guva divus vārtus, bet otrais izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Par labāko Cēsu komandā atzina Miķeli Koknesi Roopu, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubene" ar 44 punktiem nodrošināja sev 1. vietu regulārajā turnīrā. Cēsu komandai "Lekrings" joprojām 34 punkti un 4. vieta.

JUGLASCIEMS