"Ķekava" atspēlējas un pārspēj Kocēnu "Rubeni"

21.01.2023

kekava_gol_22.jpg

ELVI florbola līgas spēlē par 4. vietu turnīra tabulā, kas notika Kocēnu sporta namā, vietējā "Rubene" pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:0, bet cīņas turpinājumā "Ķekava" ne vien atspēlējās, bet arī svinēja panākumu ar 5:4. Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Toms Gredzens.

 

"Ķekava" šodien viesojās Kocēnos pie "Rubenes", kuru pirmā riņķa spēlē savā laukumā bija pieveikusi ar 6:4. Pirms atbildes spēles abām komandām turnīra tabulā bija pa 38 punktiem un faktiski dalīta 4. vieta. Šīsdienas mača pirmo periodu lieliski aizvadīja kocēnieši, kas 20 minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 3:0. Pa golam viesu vārtos iemeta Jēkabs Keišs, Matīss Celms un Kristers Babris. Otrajā trešdaļā ķekavieši pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam (2:3), abus vārtus guva Toms Gredzens. Līdz 53. minūtei viesi jau izvirzījās vadībā ar 5:3, pa bumbiņai laukuma saimnieku vārtos ieraidīja Markuss Januševskis, Toms Gredzens un Klāvs Jansons. Atlikušajā laikā kocēnieši spēja rezultāta starpību samazināt līdz minimumam (4:5, pamatlaika pēdējā minūtē vārtus guva Mikus Eduards Ķikuts), tomēr svarīgu uzvaru ar 5:4 svinēja "Ķekava".

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju komandā atzina vārtsargu Reini Kirilko, kurš atvairīja 21 no 25 pretinieku metieniem. Viņa komandas biedrs Toms Gredzens guva trīs vārtus, 3 (1+2) rezultativitātes punkti Klāvam Jansonam, bet 2 (1+1) punkti – Markusam Januševkim. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu vienībā saņēma Ingars Matisons, kurš šoreiz pie rezultativitātes punktiem netika. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Mikus Eduards Ķikuts un Jēkabs Keišs. Pēc šīs uzvaras "Ķekava" ar 35 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 4. vietā, bet 5. vietas īpašniece "Rubene" atpaliek par trim punktiem.

JUGLASCIEMS