"Līgatne" Rīgā pieveic komandu "NND/RJTC"

09.01.2022

ligatne_21k.jpg

Trešā šodien paredzētā ELVI florbola līgas sievietēm spēle norisinājās Rīgā, "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur "NND/RJTC" uzņēma komandu "Līgatne". Uzvaru ar 5:3 svinēja līgatnietes, kuru labā 3 (1+2) rezultativitātes punktus guva Madara Akmentiņa.

 

Šis bija otrais komandu "NND/RJTC" un "Līgatne" mačs šajā sezonā, bet pirmajā spēlē, kas 21. novembrī notika līgatniešu laukumā, laukuma saimnieces triumfēja ar 10:3. Atbildes spēlē Līgatnes komandai nācās vietu vārtos uzticēt laukuma spēlētājai Laura Skujevskai, kura ar šo uzdevumu galā tika pat ļoti labi, pirmajās divās trešdaļās atvairot visus 11 pretinieču metienus. Viņas komandas biedrenes pa to laiku guva četrus vārtus – 4:0, pa bumbiņai mājinieču vārtos ieraidīja Liene Adamane, Madara Akmentiņa, Linda Lubgāne un Ieva Dimante. Pēdējā perioda laikā "pamodās" rīdzinieces – pa golam iemeta Klinta Rovīte, Alise Lakija Širve un Marta Reke. Tomēr līdz īstai intrigai šoreiz pietrūka, jo savus otros vārtus šajā mačā guva Liene Adamane, nodrošinot "Līgatnei" uzvaru ar 5:3.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Laura Skujevska, kas atvairīja 15 no 18 rīdzinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Madara Akmentiņa, ar diviem goliem izcēlās Liene Adamane, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Linda Lubgāne. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Inesi Adijāni, kas ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Viņas komandas biedrenei Klintai Rovītei 2 (1+1) punkti. "Līgatnei" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 13 punktu, bet joprojām 6. vieta. Komanda "NND/RJTC" joprojām trīs punkti un priekšpēdējā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS