Katastrofālais sākums latvietēm liedz cerību uz uzvaru pār Poliju

28.11.2021

img_8108.jpg

Zviedrijas pilsētā Upsalā notiekošo pasaules čempionāta florbolā finālturnīru ar sāpīgu zaudējumu sākusi Latvijas izlase, kas cīņas sākumā, spēlējot skaitliskajā vairākumā, ielaida divus vārtus, bet turpinājumā atspēlēties vairs neprata – 4:6. Pa diviem goliem mūsu komandas labā iemeta Elīza Elizabete Bērziņa un Anna Ankudinova.

 

 

Izlases galvenais treneris Jānis Inģists savā komentārā pēc piedzīvotās sakāves bija skarbs:

 

"Šī bija drausmīga spēle, nospēlējām ļoti slikti. Vairāk gaidījām no līderēm, kuru sniegums bija vājš. Sākumā spēlētājas mēģināja individuāli vienas pašas uztaisīt spēli - pārāk daudz ņēma uz sevi un nepildīja spēles plānu. Pirmie divi vārti, kas tika zaudēti vairākumā bija diezgan liels lūzuma punkts.

 

Atkārtošos, nospēlējam vienkārši drausmīgu spēli. Ceru, ka šajā čempionātā tāda bija pēdējā un tas vairs neatkārtosies. No šīs spēles varam paņemt to, kā noteikti nedrīkst spēlēt. Katrā spēlē mēs mācāmies un kaut ko iegūstam. Domāju, ka šī ir spēle, pēc kuras meitenes paskatīsies uz sevi mazliet savādāk, mēģinās pieturēties pie spēles plāna un viss ies tikai uz augšu.

 

Rīt pret Šveici sēdēsim aizsardzībā un mēģināsim trāpīt uz pretuzbrukumiem. Svarīgi būs pēc iespējas ilgāk noturēt līdzīgu rezultātu."

 


SF
JUGLASCIEMS