Cēsu "Lekrings" viesos "bullīšos" pārspēj "Talsu NSS/Krauzers"

17.04.2021

lekrings_4_019.jpg

Pirmajā no četriem šodien paredzētajiem ELVI florbola līgas vīriešiem mačiem Cēsu "Lekrings", viesojoties pie komandas "Talsu NSS/Krauzers", pamatlaika pēdējās trijās minūtēs izsēja divu vārtu pārsvaru (3:3), tomēr spēja izcīnīt uzvaru pēcspēles metienos – 4:3. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar diviem goliem bija Rūdis Jermacāns.

 

Talsos notikušās spēles rezultātu 14. minūtes sākumā atklāja mājinieki, realizējot savu skaitlisko vairākumu – 1:0, golu iemeta Andris Blumbahs. Nākamais vārtu guvums bija otrās trešdaļas sākumā, kad cēsnieks Rūdis Jermacāns atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Toties perioda beigās vadībā ar 2:1 jau izvirzījās "Lekrings", vārtus guva Kevins Šmits. Pēdējā perioda vidū Jermacāns guva savus otros vārtus, izvirzot cēsniekus vadībā ar 3:1. "Talsu NSS/Krauzers" gan nedomāja padoties – pamatlaika pēdējo triju minūšu laikā pa golam viesu vārtos iemeta Toms Bitmanis un Artis Raitums, nodrošinot savai komandai vismaz punktu turnīra tabulā un iespēju papildlaikā pacīnīties par uzvaru – 3:3. Pagarinājums aizritēja bez vārtu guvuma, bet pēcspēles metienos "Lekringa" florbolisti realizēja visas savas iespējas, svinot uzvaru ar 4:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Andris Rajeckis, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, kā arī iemeta pēcspēles metienu. Viņa komandas biedrs Rūdis Jermacāns guva divus vārtus. Par labāko starp talseniekiem atzina vārtsargu Kristianu Ralfu Lavendelu, kurš atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem. Viņa komandas biedram Andrejam Šķerbergam divas rezultatīvas piespēles. Pēc šīs uzvaras komandai "Lekrings" turnīra tabulā ir 28 punkti un 3. vieta, bet "Talsu NSS/Krauzers" ar 13 punktiem ieņem 9. vietu.

SF
JUGLASCIEMS