"Valmiera" ar trešo uzvaru pēc kārtas panāk līderus

08.10.2020

valmiera_go_20.jpg

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē FBK "Valmiera" Vidzemes Olimpiskajā centrā uzņēma Stalbes "Pārgauju". Ļoti spraigā un rezultatīvā cīņā trešo uzvaru pēc kārtas guva valmierieši, kas bija pārāki ar 10:9 un turnīra tabulā pakāpās uz 3. vietu. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Mārtiņš Broks.

 

"Valmiera", kas līdzšinējās četrās spēlēs bija piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, šovakar krustoja nūjas ar Stalbes SK "Pārgauja", kas tikpat mačos guvusi tikai vienu uzvaru. Vadības grožus jau pašā spēles sākumā savās rokās ņēma valmierieši, kas pirmo 13 minūšu laikā pēc Pāvela Semjonova, Ričarda Eglīša un Mārtiņa Broka precīzajiem metieniem izvirzījās vadībā ar 3:0. 14.minūtē pirmos vārtus viesu labā guva Olafs Zvīnis (3:1), divu vārtu handikaps laukuma saimniekiem bija arī pirms pirmā pārtraukuma – 4:2. Otrās trešdaļas laikā Valmieras florbolisti panāca jau 8:4. Trešajā periodā stalbieši izmisīgi cīnījās līdz pat mača pēdējai sekundei, tomēr neko vairāk kā samazināt pretinieku pārsvaru līdz minimumam nespēja. "Valmiera" uzvarēja ar 10:9, svinot jau trešo panākumu pēc kārtas.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (3+1) punktiem bija Mārtiņš Broks. Pa trim punktiem sakrāja Gatis Liepiņš, Pāvels Semjonovs un Ričards Eglītis, 2 (1+1) punkti Ralfam Matīsam Balodim, bet labākā spēlētāja balvu saņēma divu vārtu autors Matīss Salmiņš. Par labāko Stalbes komandā atzina Gvido Laugu, kurš ar 6 (2+4) punktiem bija rezultatīvākais. Ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Lauris Ābols, bet Artūra Jurševska kontā divi goli. Pēc šī panākuma "Valmiera" ar 12 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz trešo pozīciju. "Pārgaujai" joprojām četri punkti un tikai 9.vieta.

 

Videointervijas: ŠEIT


SF
JUGLASCIEMS