"SB Moscow Never Sleeps" uzvar "Viensviens.lv" izaicinājumā

08.07.2015

vasarasliga_0907.jpg

Jau otrajā nedēļā, kopš totalizators "Viensviens.lv" piedāvā iknedēļas izaicinājumu kādai no Vasaras līgas komandām, ir sagaidīta pirmā uzvara un nopelnīta aktīva atpūta ārpus florbola laukuma – A grupas spēlē "SB Moscow Never Sleeps" trešdienas vakarā guva nepieciešamos septiņus vārtus pret "Ķekavas Bulldogs" un dosies uz Baldones Waterjump atrakciju!

 

Sporta totalizatora sauklis ir "Uzvarēt var ikviens", ko simbolizē arī jaunais izaicinājumu vilnis. Katru nedēļu "Viensviens.lv" izvēlēsies vienu spēli un vienu komandu, kurai tiks izteikts izaicinājums uzveikt bukmeikerus un tikt pie lieliskas balvas – aktīvas atpūtas vai cita veida izklaides visai komandai!

 

Akcijas ietvaros pirmajā nedēļā izvēle bija kritusi uz vienu no B grupas komandām "Koka kedas" no Limbažiem, kas pirms diviem gadiem triumfēja Vasaras līgas B grupā, kad startēja ar nosaukumu "Impar Limbaži". Komandas uzdevums bija ar vismaz divu vārtu pārsvaru uzveikt pērnā gada čempioni "Nujas.lv Intrex serviss", taču spraigā cīņā tomēr cieta zaudējumu ar 5:6. Balvas gan netiek smādētas – "Nujas.lv" jau otrdien, kad aizvadīs savu nākamo spēli, tiks pie pārsteiguma balvas. Taču jau šonedēļ pirmais uzvarētājs akcijā ir sagaidīts, A grupas komandai "SB Moscow Never Sleeps" gūstot nepieciešamos septiņus vārtus pret "Ķekavas Bulldogs un tikot pie solītās atpūtas visai komandai Baldones Waterjump atrakcijā + pirts!

 

Pēc spēles gandarījumu pauda "SB Moscow Never Sleeps" komandas pārstāvis Jānis Škutāns: "Pirms spēles runājām, ka šī ir interesanta akcija un mums noteikti ir pa spēkam mesto izaicinājumu izpildīt. Tā noteikti bija papildus motivācija spēlēt produktīvi uzbrukumā. Interesanti, ka tieši bijām runājuši par nepieciešamību saorganizēt kādu kopīgu komandas biedru pasākumu un šis ir tieši tas, kas nepieciešams. Paldies!"

 

Izmantotie resursi:

vasarasliga.lv

SF
JUGLASCIEMS