Vasaras līgā - "JagerTeam" raksturs un "Uz Grauda" pirmā uzvara

11.07.2015

vasarasliga_1007.jpg

Aizvadīta kārtējā aizraujošā florbola Vasaras līgas nedēļa un piedzīvots vērums interesantu notikumu. Diemžēl katru no tiem izcelt ir sarežģīti, tādēļ piedāvājam jums katras grupas zīmīgāko notikumu, kas tika piedzīvots aizvadītās nedēļas laikā.

 

A grupa – "SB Moscow Never Sleeps" "līdz ar nagiem uzvar totalizatora" Viensviens.lv izaicinājumā

Kā vēstīts, jau otro nedēļu florbola Vasaras līga sadarbībā ar totalizatoru Viensviens.lv  katru nedēļu izvēlēsies vienu spēli un vienu komandu, kurai tiks izteikts izaicinājums uzveikt bukmeikerus un tikt pie lieliskas balvas – aktīvas atpūtas vai cita veida izklaides visai komandai. Šajā nedēļā A grupas komanda ”SB Moscow Never Sleeps” saņēma izaicinājumu gūt vismaz septiņus vārtus cīņā ar "Ķekavas Bulldogs", par to saņemot atpūtu visai komandai Baldones Waterjamp atrakciju parkā. Izaicinājums tika vērtēts neviennozīmīgi – citi uzskatīja, ka gūt septiņus vārtus maskaviešiem būs tīrais nieks, taču netrūka arī skeptiķu, kas vairāk sliecās uz izaicinājuma neizpildīšanu. Realitātē notika kaut kas par vidu abiem viedokļiem, jo spēli komanda noslēdza tieši ar septiņiem gūtiem vārtiem un uzvaru (7:5). Acīmredzot izvirzītā izaicinājuma robeža tika noteikta visai precīzi, taču šoreiz par labu florbolistiem. Lai lieliska atpūta Baldones Waterjump! Nākakamais Viensviens.lv izaicinājums sekos jau pirmdien.

 

B grupa – "JagerTeam" raksturu un veiksmi apskaustu pat Brazīlijas futbola izlase...

Tas, protams, izsakoties tēlaini, bet tomēr... Aizraujošu spēli florbola draugi piedzīvoja ceturtdienas vakarā, kad savā starpā tikās divas B1 grupas favorītes "JagerTeam" un "Labi Būs!" Mača likme bija augsta (augstāka vieta grupā nozīmē teorētiski vājāku pretinieku izslēgšanas spēlēs), taču pirmajai komandai nevarēja palīdzēt vienīgais vārtsargs Dovidas Galkauskas un viņa vietu vārtos ieņēma laukuma spēlētājs Kārlis Brants. Pirmais puslaiks lielā mērā šo faktu vien atspoguļoja (2:8), taču tam sekoja ”JagerTeam” varonīga atspēlēšanās, līdz 18 sekundes pirms pamatlaika beigām tika panākts izlīdzinājums (11:11). Komanda neapstājās arī pēcspēles metnos un svinēja uzvaru - 12:11. Šajā panākumā noteikti jāuzteic vairākas lietas: Elvija Jankovska un Kārļa Krastiņa lieliskā saspēle (kopā nopelnot 10 rezultativitātes punktus, tai skaitā Kārlim pēc Elvija piespēles panākot izlīdzinājumu pēdējā minūtē), Kārļa Branta aukstasinība un talants adoptēties jaunā pozīcijā, un komandas ticību saviem spēkiem grūtās situācijās. Ja vien kaut kas tas no tā būtu arī Brazīlijas futbola izlasei 2014.gada PK pusfinālā pret Vāciju...

 

S grupa – "Uz Grauda" ar savu pirmo uzvaru sarūpē "Karstajām smiltīm" pirmo zaudējumu

Intriga un aizraujoši notikumi nepamet arī S jeb Sieviešu grupu, kurā šogad startē rekordliels komandu skaits – astoņas. Līdz šim bija divas komandas, kas piedzīvoto emociju gammā pēc maču iznākumiem nebija jutušās daudzējādi. Viena no tām bija "Uz Grauda", kas līdzšinējos trijos mačos bija piedzīvojusi tikai zaudējums, savukārt "Karstajām smiltīm" – tikai uzvaras. Viss sagrozījās abu komandu savstarpējā spēlē, kas notika 9.jūlija vakarā. Vēl 1.puslaikā likumsakarīgā vadībā atradās līdere "Karstās smiltis", taču pakāpeniski "Uz Grauda" prata lauzt spēli un izcīnīt pavisam negaidītu panākumu ar 4:3! Galvenais nopelns tajā ir Lauras Skujevskas gūtajiem trim vārtiem - viņas apņēmība otrā puslaika ievadā ļāva komandas biedrenēm noticēt saviem spēkiem, kas rezumējās ar neviltoti milzīgu prieku par gūto uzvaru. Tā turpināt!

 

Izmantotie resursi:

vasarasliga.lv

SF
JUGLASCIEMS