Pēc pauzes atsācies Liepājas čempionāts florbolā

18.05.2015

liepajas_chempionats.jpg

Pēc nelielas atpūtas pagājušās nedēļas nogalē pilsētā atgriezās Liepājas florbola čempionāts, kurā nu jau iezīmējušies galvenie favorīti. 

 

Pagājušajā nedēļas nogalē tika aizvadītas septiņpadsmit spēles, kuras skatītājiem sagādāja ne mazums intriģējošus brīžus. Tikai viena komanda spēja uzvarēt simtprocentīgi visos mačos – "RA.lv". Reklāmisti aizvadīja trīs spēlēs un visās izcīnīja uzvaras, lai gan vienā no tām tas izdevās tikai pēcspēles metienu sērijā. Visai ražīga nedēļas nogale izvērtās komandai "Liels auto", kas šajā nedēļas nogalē aizvadīja sešas spēles, piecās no tām laukumu atstājot kā uzvarētāji. Ar spēļu rezultātiem un kalendāru kopumā varat iepazīties ŠEIT.

 

Liepājas florbola čempionāta tabulas galvgalī pēc pagājušajā nedēļā notikušajām spēlēm izmaiņas nav vērojamas. Joprojām 1.vietā "Silabriedis", 2.vietā "Liels auto", bet 3.vietu ieņem komanda "RA.lv". Jāpiemin gan, ka florbolisti no Silabrieža komandas ir aizvadījuši par pāris spēlēm vairāk nekā konkurenti. Iespaidīgu lēcienu turnīra tabulā veikusi Vārmes komanda, kas, pateicoties nupat izcīnītajiem astoņiem punktiem, tagad tagad tabulā dala 6. un 7.vietu. Vairāk informācijas par komandām, to sekmēm un atrašanās vietu tabulā, meklējiet ŠEIT.

 

Ievērojamas izmaiņas vērojamas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, kur šobrīd galvenās lomas spēlē līdz šim tur neredzētas sejas:

  1. Mārcis Krūmiņš (Livonija) – 21 (14+7) punkts;
  2. Kārlis Ozoliņš (Liels Auto) – 20 (13+7) punkti;
  3. Mārtiņš Matuks (RA.lv) – 18 (10+8) punkti.

 

Veiksmīgāko vārtsargu sarakstā līderis vēl joprojām tas pats, bet viņam uz papēžiem min divi konkurenti no komandas Liels auto:

  1. Dāvids Jansons (RA.lv) – 90.26% atvairītu metienu;
  2. Aivis Šmits (Liels auto) - 89.71%;
  3. Endijs Butāns (Liels auto) – 89.47%.

 

Nākamās Liepājas florbola čempionāta spēles tiks aizvadītas 23. un 24.maijā. Spēļu norises vieta paliek nemainīga – Liepājas pilsētas 15.vidusskola. Uz drīzu tikšanos!

SF
JUGLASCIEMS