Jauno mācību gadu uzsākot - apņēmības pilni...

01.09.2013

ilvis_petersons_13.jpg

Kā ikkatrs jauns gads gandrīz vienmēr sākas ar tīru, baltu sniegu un gaišām domām, brīdī, kad Latvijā vasara sāk iet uz rudens pusi, klāt ir gladiolu un asteru laiks... Klāt – pirmās skolas dienas laiks. Ar savu īpašo svētku noskaņu... Ar jaunu apņemšanos... Un - ar jaunu pārliecību...

 

Septembris mums visiem ir ne tikai skolas un studiju sākuma laiks, bet arī jaunu mērķu izvirzīšanas un jaunu plānu plānošanas laiks. Lai arī sapņi un plāni mums katram ir savi un individuāli, septembris mums visiem kopā ir jaunas sezonas iesākuma laiks.

 

Florbola draugi visā Latvijā!

 

Lai jūsu sportiskās aktivitātes arī šosezon veicina labas sekmes skolas gaitās, jaunu zināšanu un prasmju apgūšanu gan skolas solā, gan ikdienā, un lai jūsu panākumi mācībās ir kā pamats un kā iespēja labu sportisko rezultātu sasniegšanai, tajā pašā laikā ievērojami paplašinot savu redzesloku!

 

Neskatoties uz to, ka sports ir nemitīga un nesamierināma cīņa gan ar sāncenšiem, gan pašiem ar sevi, tieši sports ir tas, kas mūs visus vieno - gan savas paša veselības, gan visas sabiedrības veselības, gan savas pašsajūtas un pašapziņas labā.

 

Gluži nemanāmi no nesamierināmiem sāncenšiem sporta arēnās mēs kļūstam par labiem draugiem un domubiedriem ikdienā, tādējādi radot iespējas savu visaugstāko mērķu sasniegšanai un savu visskaistāko sapņu īstenošanai.

 

Lai arī vairāki mūsu labākie spēlētāji šovasar devušies uz citu valstu klubiem apgūt jaunas prasmes un jaunu pieredzi, jaunā florbola sezona Latvijā nāk ar jauniem spēlētājiem un jaunām komandām. Jaunajā sezonā florbola laukumos gaidīsim arī tos spēlētājus, kuri pēc vairākām citās valstīs aizvadītām sezonām ir atgriezušies mājās.

 

Lai florbols jums visiem ir kā aktīva dzīvesveida sastāvdaļa, radot pozitīvas emocijas gan pašiem sev, gan arī visiem tiem, kuri šo sporta veidu atbalsta, kuri nāk uz sporta arēnām, ar savām emocijām atbalstot skaistu spēli un labus rezultātus sacensībās!

 

Visiem tiem vairāk nekā 2000 florbolistu, kuri mācās un kuri studē, novēlu veiksmīgu mācību un studiju sezonu, nežēlojot laiku un spēkus jaunu un mūsdienīgu zināšanu apgūšanā, kuras varēs prasmīgi pielietot arī treniņu laukumos un sacensībās!

 

Lai jums visiem raits skolas solis!

 

Ilvis Pētersons,

Latvijas Florbola savienības prezidents

JUGLASCIEMS