"Lekrings" kļūst par "Riga Open Cup 2013" līderi

31.08.2013

laivins_roc.jpg

Šodien Rīgas Olimpiskajā sporta centrā turpinās pirmais starptautiskais florbola turnīrs "Riga Open Cup 2013". Dienas pirmajā mačā Cēsu komanda "Lekrings" ar 5:2 pieveica "Ulbroka/FS Masters" florbolistus, kļūstot par turnīra līderi.

 

Cēsu florbolisti spēli pret "Ulbroka/FS Masters" uzsāka ļoti pārliecinoši, jau pirmo 17 minūšu laikā izvirzoties vadībā ar 4:0. Gaidītais rezultatīvais turpinājums gan nesekoja – otrajā trešdaļā abu komandu vārtsargi palika nepārspēti, tāpēc spēles rezultāts nemainījās. Pēdējā trešdaļā aktīvāk uzbruka ulbrokieši, kuri arī beidzot guva divus vārtus, uz ko "Lekrings" spēja atbildēt ar tikai vienu precīzu raidījumu. Cēsnieku uzvara gan netika apdraudēta – 5:2.

 

Cēsu komandas labā pa 2 (1+1) punktiem guva Gints Bērtulis un Mārtiņš Rajeckis, bet par labāko spēlētāju tika atzīts Ingus Laiviņš. "Ulbroka/FS Masters" sastāvā labākā spēlētāja godu izpelnījās vārtsargs Edgars Augstkalns, kurš atvairīja 19 no 24 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Jānis Justaments. Šobrīd Cēsu "Lekringam" turnīra tabulā ir jau seši punkti, kas iegūti divās spēlēs. Trīs punkti un spēle rezervē Šveices klubam "UHC Uster".

 

Pulksten 12:30 nūjas krustos "UHC Uster" un "Lielvārde".

 

Vairāk informācijas: ŠEIT.

SF
JUGLASCIEMS